Nieuws

Zakelijk
Zakelijk
De voordelen van de No-riskpolis voor werkgevers
06 juni 2024

De voordelen van de No-riskpolis voor werkgevers

Een no-riskpolis is een regeling om medewerkers met een ziekte of een beperking aan te nemen zonder het risico van hoge ziektekosten. De polis dekt het ziekterisico af, omdat werkgevers aanspraak kunnen maken op een Ziektewet-uitkering voor een zieke werknemer. Dit verlaagt het financiële risico en maakt het voor werkgevers mogelijk om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt volwaardig mee te laten draaien in de onderneming. Weet jij wie van jouw medewerkers onder de no-riskpolis valt?

Zakelijk
Als jouw medewerker ernstige geldzorgen heeft
05 juni 2024

Als jouw medewerker ernstige geldzorgen heeft

Veel werkgevers komen er pas achter dat iemand geldzorgen heeft als de problemen zo hoog zijn opgelopen dat ze te maken krijgen met loonbeslag, verzuim of uitval. Als werkgever kun je veel doen aan preventie en doorverwijzing. Zo help je voorkomen dat financiële problemen te hoog oplopen en jouw medewerker uitvalt door geldstress. Maar hoe herken je de (eerste) signalen van  financiële problemen? En hoe pak je zo’n gevoelig gesprek zorgvuldig aan?

Zakelijk
AI en cybercrime: nieuwe digitale bedreigingen
04 juni 2024

AI en cybercrime: nieuwe digitale bedreigingen

De mogelijkheden van AI-tools zoals ChatGPT zijn eindeloos. Het biedt heel veel positieve mogelijkheden, maar er zijn ook duidelijk gevaren aan deze AI-tools. De technologie wordt steeds slimmer en populairder, ook bij cybercriminelen. Zij zetten de tools in om gemakkelijker hun slag te slaan. Een succesvolle aanval betekent het verlies van vertrouwelijke informatie en dat kan leiden tot financiële schade, juridische problemen en imagoschade. Wat verandert er met de opkomst van AI? Kun je jouw bedrijf hiertegen beschermen en zo ja, hoe dan?

Zakelijk
Blijf je ondernemen naast je AOW-uitkering?
03 juni 2024

Blijf je ondernemen naast je AOW-uitkering?

Je mag met pensioen wanneer jij wilt. Steeds meer ondernemers willen doorwerken, ondanks hun naderende pensioenleeftijd. Ze komen dan wel in aanmerking voor een AOW-uitkering, maar stoppen met hun bedrijf hoeft nog niet. Zolang je plezier houdt in het ondernemen en je voelt je goed, dan kun je prima blijven werken. Er zijn ook ondernemers die op het moment dat ze met pensioen gaan, juist starten met een eigen bedrijf. Ondernemen naast je AOW-uitkering? Dan is dit wel handig om te weten.

Zakelijk
Aansprakelijkheid voor ondernemers
02 november 2023

Aansprakelijkheid voor ondernemers

Ondernemen gaat gepaard met risico’s nemen. Toch wil je je geen zorgen hoeven maken over het voortbestaan van je onderneming omdat jouw zakelijke verzekeringen niet goed afgestemd zijn op de risico’s die je loopt. Wat als je bijvoorbeeld te maken krijgt met een schadeclaim? Met een goede zakelijke aansprakelijkheidsverzekering die is afgestemd op jouw bedrijf brengt dat ongelukje, een fout of tegenslag jouw onderneming niet in de problemen.

Zakelijk
Voorkom onderverzekering: controleer je verzekerde bedragen
26 augustus 2022

Voorkom onderverzekering: controleer je verzekerde bedragen

De huidige onrustige situatie in de wereld in combinatie met de hoge inflatie, heeft een grote invloed op prijzen van grondstoffen zoals olie, hout en graan. Dat werkt ook door op onder andere de kosten voor transport, bouwmaterialen en de voedselproductie. Dit komt allemaal bovenop de prijsstijgingen en tekorten die we de afgelopen jaren al zagen door de sterk toegenomen vraag. Ook als ondernemer heb je dit mogelijk al ervaren. Wat doet dit voor je zakelijke verzekeringen?

Zakelijk
Bedrijfspand kopen of huren? De voor- en nadelen
30 juni 2020

Bedrijfspand kopen of huren? De voor- en nadelen

Misschien ben je net begonnen met je eigen onderneming of wil je gaan uitbreiden. Dan begint ook de zoektocht naar een geschikt bedrijfspand. Wat vind je belangrijk? Is de locatie alles? Of let je meer op de beschikbare ruimte? Voordat je een keuze kunt maken tussen kopen of huren, is het handig een financieel plan te maken waarin je vast een paar jaar vooruit kijkt. Dat geeft je meer inzicht in de keuze tussen kopen of huren.

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

De voordelen van de No-riskpolis voor werkgevers
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden