Over Veldsink

Veldsink Adviesgroep, altijd dichtbij

Veldsink Adviesgroep is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.

We kiezen samen met onze klanten voor een langdurige vertrouwensrelatie: ‘Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen  en organiseren wij financiële rust.’

Veldsink Adviesgroep geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige – financiële – risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privé situaties als zakelijke belangen.

Dankzij het omvangrijke netwerk van vestigingen in Zuid-Nederland hoeft u nooit ver van huis. Veldsink: altijd dichtbij.

januari
1979
Oprichting Veldsink Adviesgroep

De totaalrelatie die voor alle financiële vraagstukken bij hem terecht kan, dat was het idee waarmee Jan Veldsink op 1 januari 1979 een assurantie- en financieel adviesbureau startte. In die tijd was dat net even anders. In Nuenen, samen met zijn vrouw Elly, begonnen op een slaapkamer zonder ook maar één klant was het heel hard werken, maar het idee sloeg aan. Jan en Elly Veldsink werden een Local Hero.

mei
1981
Oprichting Veldsink Adviesgroep Tilburg

Al gauw komen er medewerkers bij, die zich de filosofie en werkwijze van Jan en Elly eigen maakten. De tweede locatie van Veldsink Adviesgroep was een feit. Veldsink Adviesgroep in Tilburg.

maart
2001
Oprichting Veldsink Adviesgroep Middelburg

Het overnemen van vestigingen is geen doel op zich. De ondernemers in Zeeland genieten in hun regio een uitstekende reputatie als financieel dienstverlener. Klanten waarderen het persoonlijk contact en de kleinschaligheid van het kantoor. Een waardevolle toevoeging aan de Veldsink Formule.

januari
2002
Oprichting Veldsink Adviesgroep Veldhoven

Tussen en Nuenen en Zeeland gebeurt er veel in de financiële dienstverlening. De vierde vestiging van Veldsink Adviesgroep is een feit.

augustus
2009
Oprichting Veldsink Adviesgroep te Mierlo

Op een steenworp afstand van Nuenen wordt Veldsink Adviesgroep Mierlo opgericht.

maart
2010
Oprichting Veldsink - Dirven Adviesgroep

De naam Dirven wordt na de overname van Assurantiekantoor Dirven Prinsenbeek verworven in de naam Veldsink Adviesgroep. Een echte Local Hero.

september
2011
Veldsink - Bekx Adviesgroep in Mierlo

In vijf jaar tijd van concullega’s tot Local Heroes. Martien Pijls en Joan Bekx kwamen in 2011, door allerlei veranderingen in de financiële dienstverlening tot het inzicht om samen hun krachten de bundelen. Door dit gezamenlijke inzicht besluiten ze, in 2011, samen met Veldsink Adviesgroep verder te gaan onder de naam: Veldsink - Bekx Adviesgroep.

januari
2011
Veldsink - De Lind Adviesgroep

Veldsink Adviesgroep neemt het assurantiekantoor De Lind over en start twee nieuwe vestigingen in Boxtel en in Oisterwijk.

oktober
2011
Veldsink Pensioen Consult in Oisterwijk

Veldsink Pensioen Consult helpt werkgevers bij het bepalen van hun strategie op het gebied van arbeidsvoorwaarden en het voldoen aan de eisen van goed werkgeverschap.

januari
2012
Veldsink - Schuijt Adviesgroep in Zevenbergen

Schuijt Assurantiën slaat samen met Veldsink Adviesgroep de handen in een. Veldsink - Schuijt Adviesgroep in Zevenbergen is een feit

januari
2013
Start samenwerking Veldsink - Van der Heijden Adviesgroep in Haaren

Van der Heijden Assurantiën met vader Gerard en zoon Martijn van der Heijden zijn in 2013 een samenwerking gestart met Veldsink Adviesgroep. Onder de nieuwe naam Veldsink - vd Heijden Adviesgroep zal het bedrijf in Haaren verder gaan.

januari
2013
Veldsink - Lodewijks van Ginneken Adviesgroep in Sprundel

Sinds januari 2013 heeft Lodewijks - van Ginneken Assurantiegroep B.V. zich aangesloten bij Veldsink Adviesgroep. Daarbij is Veldsink - Lodewijks van Ginneken zelfstandig adviseur van RegioBank.

november
2014
Oprichting Veldsink - vd Linden Adviesgroep in Halsteren

In 2014 is Van der Linden Makelaardij en Assurantiën al 16 jaar gevestigd in Halsteren aan de Burgemeester Elkhuizenlaan. Omdat haar klanten te verzekeren van kwaliteit advies en dienstverlening heeft Van der Linden aansluiting gevonden bij Veldsink Adviesgroep en gaan verder onder de naam Veldsink - Vd Linden Adviesgroep.

december
2014
Veldsink Adviesgroep Oostkapelle

Veldsink Adviesgroep Oostkapelle is een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau en tevens Zelfstandig adviseur van de RegioBank. In heel Nederland verdienen mensen een bank en assurantiekantoor in de buurt, waar men terecht kan voor persoonlijk advies voor hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Daarnaast kan men ook terecht voor een safeloket.

december
2014
Veldsink - Roelands Adviesgroep in Gilze

In de kern van Noord-Brabant is Veldsink - Roelands Adviesgroep vanaf 2014 een sterk kantoor. In 2016 is de Veldsink vestiging uitgebreid als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

mei
2014
Veldsink Nuenen neemt de portefeuille van Van Liempt over

Medio 2014 heeft Van Liempd Verzekeringen & Hypotheken uit Nuenen aansluiting gevonden bij Veldsink Adviesgroep. Van Liempd is eigenlijk verhuist naar haar 'buren'. De oud eigenaar heeft de nieuwe toekomst voor Van Liempd gevonden bij Veldsink Adviesgroep in Nuenen. Zo kan kon de service goede dienstverlening blijven voortbestaan.

januari
2015
Veldsink Adviesgroep in Tilburg neemt portefeuille van Van Son Assurantiën over

Door onder andere de overname van de portefeuille Van Son Assurantiën is Veldsink in Tilburg uitgegroeid tot Veldsink - van Son Adviesgroep in het centrum van Tilburg.

januari
2016
Veldsink - vd Ven Adviesgroep in Gennep

Zuid-Nederland kent drie provincies. Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. De eerste vestiging van Veldsink Adviesgroep is geopend in Noord-Limburgse Gennep.

januari
2016
Veldsink - Reijers Adviesgroep in Ravenstein

Hypotheek- & Financieel Adviesbureau Theo Reijers BV, welke een uitstekende reputatie geniet in de regio Ravenstein als financiële dienstverlener gaat samen met Veldsink Adviesgroep verder onder de naam Veldsink - Reijers Adviesgroep.

januari
2016
Oprichting Veldsink Bruinisse

Vanwege leeftijd en ter behoud van zijn gezondheid heeft Theo Brinkhorst besloten zijn carrière als financieel adviseur af te sluiten. Samen met Veldsink Adviesgroep gaan wij verder onder de naam Veldsink Adviesgroep Bruinisse. De overeenkomst met het bedrijfs-DNA en het gebruik kunnen maken van elkaars jaren lange ervaring biedt zekerheid en vertrouwen voor u als relatie voor nu en in de toekomst.

januari
2018
Veldsink - Prinsen Adviesgroep in Sint-Michielsgestel

Samen met Jan-Willem Prinsen start Veldsink Adviesgroep een nieuwe vestiging aan het Petrus Dondersplein 10 in Sint-Michielsgestel .

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Over Veldsink
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken