Veldsink – vd Heijden, Haaren

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Vestigingsdirecteur en zakelijk adviseur

Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf. Daar kun je op rekenen!

Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die kun je vinden bij Veldsink Advies. Daar staan wij voor. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpen wij je graag. Neem dus gerust contact met ons op.

In Haaren vind je ons als assurantiekantoor. Je kunt er terecht voor al je particuliere en zakelijke schadeverzekeringen, hypotheken en bankzaken. Er is daarnaast een vestiging in Helvoirt waar je ook binnen kunt lopen met al je financiële vragen. We zijn een familiebedrijf en al jaren een bekende naam in de dorpen waar we gevestigd zijn. Wat begon vanuit een zolderkamer, is uitgegroeid tot een kantoor waar je met vertrouwen je financiële planning kunt onderbrengen.

Alleen jouw belang telt
Je krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor je verzekering(en) en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekeringen niet gebonden aan één aanbieder. Je bepaalt zelf hoeveel service je wil en daar betaal je ons voor. Daardoor richten we ons op maar op één ding: jouw belang. Is het bijvoorbeeld interessanter om je auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon.

Met persoonlijke betrokkenheid
Het ‘Veldsink – vd Heijden’ gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in jouw situatie, onze persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren.

Je kunt voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor in Helvoirt. We bemiddelen daar exclusief voor RegioBank; een betrokken bank met passende betaal- en spaarproducten.

Het is misschien een cliché, maar niet minder waar: onze deur staat altijd voor je open en de koffie wordt vers voor je gezet.

Adviseurs

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Vestigingsdirecteur en zakelijk adviseur

Renée van Hal

Renée van Hal

RegioBank en particulier adviseur binnendienst

Luc Schuurkes

Luc Schuurkes

Hypotheekadviseur

Suzanne van Ouwerkerk

Suzanne van Ouwerkerk

Particulier adviseur binnendienst

Dylan Gaari

Dylan Gaari

Zakelijk adviseur

Suzanne Blatter

Suzanne Blatter

Particulier adviseur en schadeadviseur

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Studieschuld? Dit betekent het voor je hypotheek
19 november 2023

Studieschuld? Dit betekent het voor je hypotheek

Weet je welke mogelijke gevolgen jouw studieschuld heeft op je financiële toekomst? Bijvoorbeeld als je een hypotheek wilt afsluiten? Hypotheekverstrekkers vragen verplicht naar een (studie)schuld als je een hypotheek aanvraagt. Hoewel een studieleningen niet geregistreerd wordt bij Bureau Krediet Registratie (BKR), telt deze wel mee bij het berekenen van een maximale hypotheek. Als je een studieschuld hebt, betekent dat dat je minder kunt lenen. En welke gevolgen heeft de rentestijging op een studielening voor starters op de woningmarkt?

Meer nieuws
Veldsink – vd Heijden, Haaren
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden