Ik heb nog ergens een levensverzekering, maar waar?

Gepubliceerd op 10 september 2021

Financiële zekerheid

Stel: je weet zeker dat je ooit een polis hebt afgesloten, maar de papieren zijn zoekgeraakt, of de verzekeraar van destijds bestaat niet meer. Of het gaat om een polis van een overleden familielid, waarvan de documenten onvindbaar zijn. Het komt steeds vaker voor dat mensen op zoek zijn naar hun levensverzekering. Gelukkig bestaat er een zoekservice voor dit soort gevallen!

Via het Verbond van Verzekeraars, waar alle verzekeraars in Nederland bij zijn aangesloten, kan je tegenwoordig een zoekvraag uitzetten. Zorg er dan wel voor dat je eerst zelf goed gezocht hebt. Staat je bijvoorbeeld bij dat je vader of moeder het over een bepaalde verzekeraar had? Bel die dan eerst.

Alle verzekeraars

Op de website van het Verbond van Verzekeraars staan bijna alle Nederlandse verzekeraars op een rijtje. Bestaat de verzekeraar die je zoekt inmiddels niet meer? Dan kun je de rechtsopvolger achterhalen via de Informatiedesk van De Nederlandsche Bank. Deze Informatiedesk is te bereiken via emailadres info@dnb.nl of via telefoonnummer 0800 020 1068 (gratis).

Gratis

Hebben jouw eerste zoekpogingen geen resultaat gehad, dan kun je een zoekvraag indienen via deze website. Er gelden wel een aantal spelregels, die je hier kunt vinden. De procedure is gratis en duurt zo’n 2 a 3 maanden.

Wij zijn er voor jou

Natuurlijk kun je voor hulp ook altijd contact opnemen met je lokale Veldsink adviseur in de buurt, vóórdat je het Verbond van Verzekeraars inschakelt. Wij kijken graag met je mee. Ook dan zijn we er voor jou.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Ik heb nog ergens een levensverzekering, maar waar?
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden