Transparant beloningsbeleid

Transparant beloningsbeleid

Integer, betrokken, relatiegericht en ondernemend. Dat zijn de kernwaarden van Veldsink Advies. In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal.

De wetgever hecht bij financiële ondernemingen een groot belang aan een beheerst beloningsbeleid. Het spreekt voor zich dat wij dit belang onderschrijven en maatregelen hebben getroffen om dit te waarborgen. Voor zover we adviseren over verzekeringen met een beleggingscomponent houden we rekening met de mogelijke impact van duurzaamheidsrisico’s op de waarde van de beleggingen.

De beloning van onze medewerkers

Het klantbelang staat centraal in onze dienstverlening. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen.

De beloning van onze medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. Een deel van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is variabel.

In 2022 hebben 839 personen een volledig jaar of een deel hiervan voor één van onze Veldsink Advies kantoren gewerkt. In totaal bedroegen onze personeelskosten
€ 33.956.108,-. Deze bestaan uit salarissen voor medewerkers en directie, sociale premies, pensioen- en andere werknemersverzekeringen, studiekosten en overige personeelskosten.

De hoogte van het variabele deel van de beloning van onze medewerkers is afhankelijk van de kwaliteit van hun werk en of de medewerker en de onderneming financieel goed gefunctioneerd hebben. Hiernaast is een deel van de variabele beloning afhankelijk van de mate van klanttevredenheid. Hun variabele beloning is nooit een reden om een hoeveelheid of een bepaald soort financiële producten te adviseren. Een eventuele verhoging van het vaste deel van het salaris is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.

Het totaalbedrag dat wij als variabele beloning hebben uitgekeerd aan onze medewerkers in 2022 bedraagt € 1.081.599,-. Dit is 3% van onze totale personeelskosten.

Jaarlijks evalueren wij ons beloningsbeleid en analyseren we welke risico’s er binnen onze onderneming zijn, die kunnen leiden tot onzorgvuldige behandeling van onze klanten.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Transparant beloningsbeleid
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden