Nieuwe inrichting: check de dekking van je inboedelverzekering

Gepubliceerd op 16 oktober 2023

LevenWonen

Oktober: de maand waarin het thema wonen centraal staat. Als interieurliefhebber kun je inspiratie opdoen tijdens verschillende woonevents en profiteren van kortingen om je inrichting te veranderen. Zo creëer je een huis dat past bij je persoonlijke smaak en het verhoogt je wooncomfort. En als die nieuwe designbank straks straalt in je woonkamer: weet jij hoe goed je bent verzekerd bij schade?

Hoe goed is jouw inboedel verzekerd?
Het is verstandig om stil te staan bij de juiste dekking voor schade aan de spullen in je huis, bijvoorbeeld door brand of diefstal. Zeker als de waarde van je inboedel in de loop der tijd is toegenomen, bijvoorbeeld door een nieuwe inrichting. Neem daarom om ieder vijf jaar de waarde van de spullen in je huis onder de loep, zodat je zeker weet dat deze nog past bij je inboedelverzekering.

Wooncomfort verhogen
Niet alleen met een vernieuwde inrichting verhoog je je wooncomfort. Denk ook eens aan het verbouwen of verduurzamen van je huis.

 • Woon je al in een fijn huis, maar kan het nog beter? Dan kun je overwegen om te verbouwen. Met een extra kamer of andere aanpassingen in je huis maak je het helemaal naar jouw wens. Je verhoogt je wooncomfort en de verbouwing zorgt ook voor een waardevermeerdering van je huis.
 • Je maakt je huis ook comfortabeler door verduurzamingsmaatregelen te nemen. Met die aanpassingen bespaar je op energiekosten en tegelijkertijd verhoog je de waarde van je huis. Ook fijn: je draagt je steentje bij aan een duurzamere wereld.

Voorkom onderverzekering
Wil je meer weten over jouw inboedelverzekering? Vraag het gerust na bij onze adviseur bij jou in de buurt zodat je verzekeringen passen bij de waarde van jouw huis en jouw bezittingen. Ook dan zijn we er voor jou.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Nieuwe inrichting: check de dekking van je inboedelverzekering
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden