Inboedelverzekering

Bijna iedereen heeft een inboedelverzekering. Zo zorg je ervoor dat je bij schade, brand of diefstal altijd kunt vervangen wat je kwijtraakt.

Je kijkt niet elke dag naar je inboedelverzekering. Dat is begrijpelijk. Het kan geen kwaad om er wel elk jaar even naar te kijken. Weet je bijvoorbeeld voor welk bedrag je bent verzekerd? En of de vloer nu verzekerd is op de inboedelverzekering of de opstalverzekering? De inboedel wordt bovendien vaak meer waard naarmate de jaren verstrijken. Het is dan belangrijk dat je een inboedelverzekering hebt die nog voldoende dekking biedt. Onze adviseurs kunnen jou helpen je inboedel op maat te verzekeren. Zij weten precies of je extra dekking nodig hebt voor zaken als sieraden, elektronica, contant geld, kunst of antiek.

Binnenlopen bij een van onze vestigingen is altijd mogelijk. Bel je liever bij een vraag over je inboedelverzekering? Dat kan ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Inboedelverzekering
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden