Inboedelverzekering

Bijna iedereen heeft een inboedelverzekering. Zo zorg je ervoor dat je bij schade, brand of diefstal altijd kunt vervangen wat je kwijtraakt.

Je kijkt niet elke dag naar je inboedelverzekering. Dat is begrijpelijk. Het kan geen kwaad om er wel elk jaar even naar te kijken. Weet je bijvoorbeeld voor welk bedrag je bent verzekerd? En of de vloer nu verzekerd is op de inboedelverzekering of de opstalverzekering? De inboedel wordt bovendien vaak meer waard naarmate de jaren verstrijken. Het is dan belangrijk dat je een inboedelverzekering hebt die nog voldoende dekking biedt. Onze adviseurs kunnen jou helpen je inboedel op maat te verzekeren. Zij weten precies of je extra dekking nodig hebt voor zaken als sieraden, elektronica, contant geld, kunst of antiek.

Binnenlopen bij een van onze vestigingen is altijd mogelijk. Bel je liever bij een vraag over je inboedelverzekering? Dat kan ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Inboedelverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden