Verduurzaming
Doe de gratis bespaarcheck!
Samen met De Energiebespaarders maken wij duurzaam wonen eenvoudig en bereikbaar.
Bespaarcheck

Relevante artikelen over duurzaamheid

Duurzaamheid

Van een duurzaam huis geniet je nu én straks

Je huis duurzaam en energiezuinig maken: je leest er steeds meer over. Toch aarzelen veel mensen nog om speciaal voor het energiezuinig van je huis maken, geld te lenen. Dat is begrijpelijk, maar in veel gevallen niet nodig. Want van een duurzaam huis geniet je dubbel. Wij geven je een aantal redenen waarom.

Lees meer
Duurzaamheid

Steek energie in je huis en verduurzaam je woning

Koop je een woning en wil je die graag voorzien van energiebesparende maatregelen? Of wil je je huidige woning daarvoor gaan aanpassen? Met verduurzaming kun je geld besparen, het milieu ontlasten en je wooncomfort verhogen. Veldsink Advies helpt daarbij.

Lees meer
Duurzaamheid

Duurzame voornemens? Zo krijgt je huis een beter energielabel

Een energielabel geeft inzicht in hoeveel energie je huis verbruikt. Label G is niet zuinig, label A zeer zuinig. Vaak geldt: hoe ouder de woning, hoe lager het energielabel. Gelukkig is er dan genoeg ruimte voor verbetering, bijvoorbeeld met isolatie, HR++ glas of een nieuwe ketel.

Lees meer
Duurzaamheid

Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je goed informeren!

Overweeg je om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen? Bedenk dan dat er risico’s aan zitten. Daarom is de eerste stap op weg naar zonne-energie een stap naar je Veldsink adviseur. Want wanneer de panelen eenmaal liggen, maar niet aan de voorwaarden van de verzekeraar voldoen, loop je de kans met een onverzekerd pand te blijven zitten.

Lees meer
Duurzaamheid

Sparen, aflossen of investeren in duurzaamheid?

Als je meer inkomsten hebt dan uitgaven, houd je geld over. Maar wat doe je ermee als huiseigenaar? Sparen, je hypotheek aflossen of je huis verduurzamen? Alle drie hebben ze voor- en nadelen. Daarom lopen we de voordelen en de nadelen bij de drie opties na en kun je een weloverwogen beslissing maken wat voor jou het beste past.

Lees meer
Duurzaamheid

Duurzamer leven? Zo doe je dat

Schone oceanen, ongerepte bossen en een stabiel klimaat. Dát is wat we wensen voor onze (klein)kinderen en hun kinderen. Maar als we dat willen, moeten we wel iets beter voor onze planeet zorgen. Gelukkig hoeft dat niet moeilijk of duur te zijn. Duurzamer leven kun je gemakkelijk toepassen in je dagelijks leven. Daarom geven wij je een aantal tips die daarbij kunnen helpen.

Lees meer
Nadat ik de bespaarcheck heb gedaan, kreeg ik een fijn en duidelijk overzicht over de energiebesparende maatregelen die ik kon nemen voor mijn woning. Ik kon nog flink besparen! Samen met mijn adviseur heb ik daar vorm aan gegeven.
A. Zwart
Duurzaamheid
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden