Wat verandert er in jóuw portemonnee per 1 juli?

Gepubliceerd op 01 juli 2021

Betalen en sparen

Per 1 juli 2021 zijn een aantal regelingen veranderd en zijn het minimumloon en de AOW licht gestegen. Wat betekenen die veranderingen voor jou?

Het minimumloon is per 1 juli 2021 gestegen naar € 1701,00 bruto per maand. Verschillende uitkeringen zijn gekoppeld aan de hoogte van het wettelijk minimumloon en stijgen daardoor mee. Denk aan AOW, IOAW, WW, WIA, ZW en de Toeslagenwet.

Maatregelen voor jouw situatie

De tool ‘Wat betekent dit voor mij?’ van Wijzer in Geldzaken laat zien wat veranderingen in de wetten en regels op 1 juli 2021 betekenen voor jouw portemonnee. Als je antwoord geeft op de vragen over je leeftijd, inkomen en woonsituatie, krijg je een overzicht van maatregelen die voor jou van belang zijn.

Andere wijzigingen

De tool neemt ook een paar andere wijzigingen per 1 juli mee, zoals (indien van toepassing) de kosten van gas en stroom en de verhoogde negatieve rente bij een aantal banken.

Wij zijn er voor jou

Heb je naar aanleiding van deze veranderingen behoefte aan advies over je financiële situatie, loop dan zeker eens binnen bij je lokale Veldsink vestiging. Misschien is de Veldsink Financiële Foto wel iets voor jou? We leggen je graag uit wat dat jou kan brengen. Ook dan zijn we er voor jou.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Wat verandert er in jóuw portemonnee per 1 juli?
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden