Ontspannen toekomst dankzij de Veldsink Financiële Foto

Gepubliceerd op 22 mei 2019

Financiële zekerheid

We hebben bijna dagelijks met geldzaken te maken. We doen de belastingaangifte, nemen een hypotheek en verzekeren ons tegen allerlei risico’s. Maar een financieel plan maken met het oog op de toekomst, is voor veel mensen toch een brug te ver. Terwijl dat nu juist veel rust kan geven. Met de Veldsink Financiële Foto maken onze adviseurs dit voor iedereen toegankelijk.

Je actuele geldzaken heb je natuurlijk op orde. Dat heb je zelf of met een adviseur geregeld. Maar er blijven vaak genoeg vragen over. Weet je wel of je eerder kunt – en vooral: wilt – stoppen met werken? Heb je genoeg pensioen opgebouwd en zo nee, zijn er alternatieven? Wil je straks kleiner wonen, kun je dan iets doen met de overwaarde? Wat als je komt te overlijden? En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Inzicht

Om je toekomstplannen te kunnen maken, moet je weten hoe je er nu en straks financieel voorstaat. Daarom is het handig én leuk om een persoonlijk financieel plan te maken. Daarmee heb je inzicht in de ontwikkeling van je inkomen, uitgaven en vermogen, en kun je risico’s beter beheersen. Het uitgangspunt zijn je wensen. Die zet je samen met een financieel planner op een rij. Aan de hand daarvan maak je een plan: zijn mijn wensen haalbaar en hoe ga ik ze mogelijk maken?

Geen verrassingen

Een financieel plan kost wat geld, dat is waar. Maar dat geld verdien je gemakkelijk terug. Bovendien zorgt een goede planning voor ontspanning. Je hebt rust en overzicht: geen grote verrassingen. En juist het voorkomen van financiële verrassingen is precies waar een ontspannen toekomst mee begint!

Persoonlijke financiële foto

Onze Veldsink adviseurs kunnen je op weg helpen met het maken van een persoonlijke financiële foto. Een telefoontje is zo gepleegd met de adviseur bij jou in de buurt. Of kom even binnenlopen voor meer informatie.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Ontspannen toekomst dankzij de Veldsink Financiële Foto
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ