Van een duurzaam huis geniet je nu én straks

Gepubliceerd op 09 augustus 2019

Duurzaam

Je huis duurzaam en energiezuinig maken: je leest er steeds meer over. Toch aarzelen veel mensen nog om speciaal voor het energiezuinig van je huis maken, geld te lenen. Dat is begrijpelijk, maar in veel gevallen niet nodig. Want van een duurzaam huis geniet je dubbel.

Gas is uit, elektriciteit is de toekomst. Zonnepanelen of een warmtepomp laten plaatsen lijkt dus een slimme investering in je eigen woning. En dat kan het ook zeker zijn! Maar vergeet niet dat er ook andere manieren zijn om je huis energiezuinig te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra isolatie of een nieuwe cv-ketel. Heb je nog geen dubbel glas? Dan is dat ook een goede eerste stap om mee te beginnen.

Je kunt vaak tegen een aantrekkelijke rente extra lenen voor energiebesparende maatregelen. Het is dus goed om van tevoren eens met je adviseur te praten over de mogelijkheden. Energiebesparende voorzieningen zijn een nuttige investering, want ze zorgen ervoor dat je woning ook op de lange termijn zijn waarde behoudt. Bovendien is een energiezuinig huis in de toekomst ook gemakkelijker te verkopen.

Verduurzaming van je woning betekent niet alleen kijken naar de toekomst. Je hebt direct al profijt van de maatregelen die je treft. Je kunt namelijk je energierekening een stuk omlaag brengen. Daarnaast zou het kunnen dat je minder rente gaat betalen omdat je huis meer waard wordt. En dat scheelt ook direct in de maandlasten. Daarnaast verhoogt een duurzaam huis ook de comfort. Eigenlijk is investeren in een duurzaam huis dus driedubbel genieten.

Laat je van tevoren goed informeren voordat je een de verduurzaming van je huis begint. Onze adviseurs kunnen voor jou berekenen wat het op financieel gebied betekent als je voor energiezuinige oplossingen kiest. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Je kunt ons altijd bellen óf loop gewoon even binnen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Van een duurzaam huis geniet je nu én straks
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden