PERSBERICHT | Veldsink Advies zet verduurzaming hoog op de agenda

Gepubliceerd op 13 mei 2022

Duurzaam

‘Verduurzaming’ vast onderdeel in hypotheekadvies Veldsink

Veldsink Advies vindt het belangrijk dat de wereld iedere dag een beetje beter wordt. Daarom wordt het thema ‘verduurzaming’ als vast onderdeel meegenomen in het hypotheekadvies. Het bedrijf onderstreept daarmee het belang van energiebesparende maatregelen voor het milieu, alsmede het belang voor het woongenot van de consument en de lange-termijnbesparing in de portemonnee.

Om dit belang kracht bij te zetten, heeft Veldsink Advies zich aangesloten bij het Sectorcollectief Duurzaam Wonen. Door aansluiting bij dit collectief ondersteunt Veldsink Advies de doelstelling van de overheid, die in de komende 10 jaar 1.5 miljoen woningen wil verduurzamen.

Adviseur Duurzaam Wonen

De opleiding Adviseur Duurzaam Wonen is voor alle Veldsink adviseurs een vast onderdeel van de vereiste vakbekwaamheid. Directeur Jeannette Veldsink: “Hiermee weten klanten zich verzekerd van een uitgebreid, specialistisch hypotheekadvies waarin de mogelijkheden tot verduurzaming van de woning heel nauwkeurig in kaart worden gebracht. Dit op zodanige wijze dat onze klanten hier op de lange termijn zoveel mogelijk voordeel van ondervinden.” 

Als onafhankelijk intermediair kent Veldsink Advies de financieringsmogelijkheden van energiebesparende voorzieningen als geen ander. Of het nu gaat om een nieuwe woning, een overgesloten hypotheek of een verbouwing, voor iedere klant is er een passende duurzaamheidsoplossing te vinden.

Samenwerking De Energiebespaarders

Veldsink Advies is in 2019 een samenwerking gestart met De Energiebespaarders, een organisatie die haar relaties voorziet van persoonlijk advies op het gebied van energiebesparing. Hiertoe brengen zij relaties in contact met goede lokale installateurs. Door het bundelen van krachten met De Energiebespaarders kunnen Veldsink adviseurs iedere hypotheekklant een gratis energieadviesgesprek aanbieden, volledig toegespitst op de situatie van de klant. Jeannette: “We zien erg leuke en positieve reacties van onze klanten op dit gratis adviesaanbod. Deze voldoening werkt op haar beurt weer motiverend voor onze adviseurs. Een mooie win-win dus!”

Over Veldsink Advies

Familiebedrijf Veldsink Advies staat al meer dan 43 jaar symbool voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies. Sinds de samenwerking met RegioBank maken zij het mogelijk om op een centrale plek – naast je hypotheek, verzekeringen, en pensioen – je bankzaken te regelen. Zo biedt Veldsink Advies het gemak van één partij waar jong en oud terecht kan voor alle financiële vraagstukken.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
PERSBERICHT | Veldsink Advies zet verduurzaming hoog op de agenda
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden