Veldsink Verduurzamers Check

Je woning verduurzamen en energiezuiniger maken kan op allerlei manieren. Denk aan zonnepanelen plaatsen, aardgasloos wonen of andere aanpassingen aan je woning. Maar wat past nu het beste bij jou? Wat levert het op? En ook niet onbelangrijk: hoe pak je het aan?

Geen zorgen. De Veldsink Verduurzamers Check helpt je.

Verduurzamen

Financieringsadvies op maat

Om je huis en de verduurzaming ervan te financieren, helpen wij je met de beste hypotheekoplossing. We helpen je ook gebruik te maken van subsidies en regelingen.

Verduurzamen

Verzekeringsadvies op maat

Van opstal tot inboedel. Al je woonhuisverzekeringen maken we passend bij jouw situatie. Net zoals al je andere verzekeringen.

Verduurzamen

Energiebespaaradvies op maat

Door onze samenwerking met De Energiebespaarders maken wij het verduurzamen van je huis gemakkelijk. Je krijgt persoonlijk energiebespaaradvies aan huis.

Met de Veldsink Verduurzamers Check ontvang je een totaaloplossing op maat voor zowel het financieren, het verzekeren als het verduurzamen van je huis. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en profiteer van een gratis bespaarcheck* t.w.v. € 189,-

Wat houdt deze bespaarcheck in?
Uitgebreid verduurzamingsadvies door een adviseur bij je thuis (zonnepanelen, isolatie, glas, verwarming)
Offertes voor alle mogelijke oplossingen
Coördinatie van installaties + garanties hierop
Persoonlijk, onafhankelijk Energiepaspoort™
Hulp bij subsidieaanvragen

*De bespaarcheck is gratis voor klanten van Veldsink Advies die bezig zijn met het verduurzamen van de woning.

Maak nu een afspraak Doe alvast de online check

"Om mijn wens voor een grotere keuken te realiseren, heb ik slim advies gekregen om mijn hypotheek voordelig over te sluiten en gelijk zonnepanelen mee te financieren. Ik geniet nu dagelijks van een prachtige keuken en een lagere energierekening!”
Cindy Cobussen, klant Veldsink - Reijers

Actuele artikelen over verduurzaming

Verduurzamen

Overwaarde op je huis? Zo zet je die in

Veel huizenbezitters hebben overwaarde op hun huis, dus jij mogelijk ook. Maar wist je dat verkopen niet altijd nodig is om de overwaarde op je huis te benutten? Zet de overwaarde bijvoorbeeld in voor een verbouwing of de verduurzaming van je huis of als aanvulling op je pensioen.

Lees meer
Verduurzamen

Hoe verduurzaam je je huis voor € 9.000,-?

Wist je dat je bij het aanvragen van je hypotheek bijna altijd € 9.000,- extra kunt lenen voor energiebesparende maatregelen? Dat klinkt natuurlijk mooi, maar wat kun je nu eigenlijk doen met dat bedrag? Wij zochten het uit.

Lees meer
Verduurzamen

Verduurzaming: draag ook jouw steentje bij

Besparen op energie en brandstof is goed voor je portemonnee en het milieu. Hoe draag jij jouw steentje daarin bij? Wij geven je nuttige tips.

Lees meer
Verduurzamen

Plannen om je huis te verduurzamen? Zo financier je de verbouwing

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Ben je van plan om op korte termijn een verbouwing te doen en zo je huis te verduurzamen?

Lees meer
Verduurzamen

Veldsink Advies zet verduurzaming hoog op de agenda

Veldsink Advies vindt het belangrijk dat de wereld iedere dag een beetje beter wordt. Daarom wordt het thema ‘verduurzaming’ als vast onderdeel meegenomen in het hypotheekadvies.

Lees meer
Verduurzamen

Daarom is verduurzamen van je woning interessant

Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun ecologische voetafdruk. Wij geven je acht motiverende redenen om je te helpen je energieverbruik te verlagen met alle voordelen van dien.

Lees meer
Verduurzamen

Duurzame voornemens? Zo krijgt je huis een beter energielabel

Een energielabel geeft inzicht in hoeveel energie je huis verbruikt. Label G is niet zuinig, label A zeer zuinig. Vaak geldt: hoe ouder de woning, hoe lager het energielabel. Gelukkig is er dan genoeg ruimte voor verbetering, bijvoorbeeld met isolatie, HR++ glas of een nieuwe ketel.

Lees meer
Verduurzamen

Steek energie in je huis en verduurzaam je woning

Koop je een woning en wil je die graag voorzien van energiebesparende maatregelen? Of wil je je huidige woning daarvoor gaan aanpassen? Met verduurzaming kun je geld besparen, het milieu ontlasten en je wooncomfort verhogen. Veldsink Advies helpt daarbij.

Lees meer
Verduurzamen

Van een duurzaam huis geniet je nu én straks

Je huis duurzaam en energiezuinig maken: je leest er steeds meer over. Toch aarzelen veel mensen nog om speciaal voor het energiezuinig van je huis maken, geld te lenen. Dat is begrijpelijk, maar in veel gevallen niet nodig. Want van een duurzaam huis geniet je dubbel. Wij geven je een aantal redenen waarom.

Lees meer
Verduurzamen

Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je goed informeren!

Overweeg je om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen? Bedenk dan dat er risico’s aan zitten. Daarom is de eerste stap op weg naar zonne-energie een stap naar je Veldsink adviseur. Want wanneer de panelen eenmaal liggen, maar niet aan de voorwaarden van de verzekeraar voldoen, loop je de kans met een onverzekerd pand te blijven zitten.

Lees meer
Verduurzamen

Beschikt jouw pand al over energielabel A, B of C?

Is jouw kantoorgebouw groter dan honderd vierkante meter? Dan moet je vanaf 1 januari 2023 minimaal beschikken over energielabel C. Heb je als eigenaar van het gebouw dat niet op orde, dan kan het je een forse boete opleveren met in het ergste geval een sluiting van het pand als gevolg.

Lees meer
Verduurzamen

Scope 12 keuring bij 50 of meer zonnepanelen verplicht?

Heb je zonnepanelen op het dak van je bedrijfspand liggen of ga je ze laten installeren? Wees je dan bewust dat er verzekeraars zijn die zwaardere eisen stellen aan de juiste plaatsing en installatie van zonnepanelen om het risico op brand zoveel mogelijk te beperken. Zijn het 50 zonnepanelen of meer? Dan kan een Scope 12 keuring verplicht zijn om de kwaliteit van de installatie te borgen.

Lees meer
Verduurzamen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden