Past een zakelijke financiering bij jouw onderneming?

Gepubliceerd op 28 augustus 2023

Onderneming

Om jouw ambities als ondernemer te realiseren, kan het soms helpen om een zakelijke lening af te sluiten. Met een zakelijke financiering komt er vermogen vrij om bijvoorbeeld jouw onderneming te laten groeien, te investeren of om betaaltermijnen te overbruggen.

Welke vorm gebruik je waarvoor?

Er zijn verschillende vormen van een zakelijke financiering als je extra geld nodig hebt voor je bedrijf: een zakelijke lening zoals een bedrijfshypotheek of bijvoorbeeld een (flexibel) zakelijk krediet.

Het is goed om vooraf te bepalen waarvoor je extra geld nodig hebt.

 • Bij een zakelijke lening krijg je het geleende bedrag in een keer op je rekening gestort. Deze vorm van financiering gebruik je meestal voor een grote en eenmalige uitgave. Denk dan aan een investering of verbouwing van je bedrijfspand.
 • Bij een zakelijk krediet neem je een geldbedrag op vanuit de bank op het moment dat je het nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een nieuwe machine aan te schaffen of leveranciers te betalen.

Wat kost dat?

Zakelijk financieren geeft je wellicht wat extra financiële ruimte, maar brengt ook verplichtingen met zich mee. Je betaalt altijd rente en het geleende bedrag moet je natuurlijk ook aflossen. De exacte kosten van de financiering zijn afhankelijk van de situatie. Jouw persoonlijke behoeften, de hoogte van de lening en het risicoprofiel van jouw onderneming hebben hier invloed op.

Wil je weten of zakelijk financieren jouw bedrijf vooruit kan helpen? Neem dan contact op met je zakelijk adviseur in de buurt. Dan bespreken we de financieringsmogelijkheden voor jouw onderneming. Ook voor zakelijk bankieren staat jouw RegioBank adviseur voor je klaar. Onze oplossingen helpen je vooruit.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Past een zakelijke financiering bij jouw onderneming?
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden