Een goede reisverzekering is onmisbare bagage

Gepubliceerd op 08 juli 2019

Verzekeren

Lekker, de vakantieperiode is weer aangebroken! Hoewel we tegenwoordig ook gewoon thuis van heel warm weer kunnen genieten, trekken ook nog steeds veel mensen er ’s zomers op uit. Ga jij op vakantie? Vergeet dan niet om even naar je reisverzekering te kijken.

Een reisverzekering kun je gemakkelijk online vinden en afsluiten, maar weet je dan wel of je goed verzekerd bent? Het loont écht de moeite om een reisverzekering goed te checken. Hieronder benoemen we twee voorbeelden waar je aan moet denken tijdens het afsluiten van een reisverzekering.

1. Medische kosten

Een extra dekking voor medische kosten kan handig zijn. Je zorgverzekering vergoedt ook kosten die je maakt in het buitenland, maar vaak tot maximaal de Nederlandse tarieven. De ziektekostendekking op je reisverzekering vergoedt álle kosten. Dus ook de niet-medische bijkomende kosten en vaak ook het eigen risico.

2. Autopech

Heb je plannen om met de auto op vakantie te gaan? Kijk dan goed of je verzekerd bent bij pech onderweg. Autopechhulp is namelijk nooit standaard meeverzekerd. Misschien heb je al een pechhulpverzekering, maar biedt die ook dekking over de grens? Zo niet, dan is het dus goed om autopechhulp ook in je reisverzekering mee te verzekeren.

Tip 1: deel niet op social media!

In je enthousiasme deel je met je vrienden op social media dat je morgen éindelijk vertrekt naar dat fantastische plekje om daar heerlijk te gaan genieten. Niet doen! Zo’n bericht kan gemakkelijk bij iemand terechtkomen die handig misbruik gaat maken van het feit dat je niet thuis bent.

Tip 2: neem belangrijke informatie mee!

Wanneer je op vakantie gaat, is het wel zo belangrijk om belangrijke informatie mee te nemen voor het geval dat je ze nodig hebt. Neem dus altijd belangrijke polisnummers en telefoonnummers mee, zodat je snel contact op kunt nemen met de contactpersoon als het nodig is!

Tip 3: loop voor vakantie even bij ons binnen!

Een reisverzekering lijkt simpel, maar kan je vakantie verpesten als je niet de goede dekking kiest. Loop voor je vertrekt gewoon even binnen bij het Veldsink Advies kantoor bij jou in de buurt. Dan neemt één van onze adviseurs met je door welke reisverzekering voor jou de beste keuze is.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Een goede reisverzekering is onmisbare bagage
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ