Iets veranderd in je (gezins)situatie? Geef het aan ons door!

Gepubliceerd op 30 maart 2023

Overig

Je staat er vaak niet bij stil, maar door de jaren heen verandert er vaak van alles in je leven. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe auto kopen, gaan verhuizen of een kind krijgen. Dit heeft ook invloed op je financiële zaken. Het is daarom belangrijk om deze wijzigingen aan ons door te geven.

Toen je een verzekering afsloot of klant werd bij Veldsink Advies heb je je gegevens aan ons doorgegeven. Maar je situatie kan inmiddels veranderd zijn. Denk bijvoorbeeld aan je woonverzekering. Is die nog passend als je kinderen hebt gekregen? Heb je een ander huis gekocht, of wil je je huidige woning juist verduurzamen of verbouwen? Of zit je in de vervelende situatie dat je gaat scheiden? Of ben je wellicht gewijzigd van baan? Denk er dan ook aan om dit aan ons door te geven. Je premie kan namelijk hierdoor veranderen of je bent misschien niet meer op de juiste manier verzekerd.

Geef je je wijzigingen aan ons door?

Al dit soort levensgebeurtenissen hebben ook invloed op je financiële zaken. We kijken graag met je mee om je bestaande producten aan te passen naar je huidige situatie. En natuurlijk om je te adviseren over nieuwe producten als dat voor jou nodig is. Zo weet je zeker dat je niet voor financiële verrassingen komt te staan!

Geef je wijzigingen aan ons door zodat we je kunnen adviseren over de financiële gevolgen van jouw nieuwe situatie. Dat kan eenvoudig via de website. Maar je kunt natuurlijk ook bellen naar of even binnenlopen bij het Veldsink kantoor bij jou in de buurt. Ook dan zijn we er voor jou.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Iets veranderd in je (gezins)situatie? Geef het aan ons door!
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden