Wat heb je nodig om jouw woondroom te realiseren?

Gepubliceerd op 15 mei 2024

Hypotheken

Zie jij al helemaal voor je wat jouw ideale woonsituatie is? Wat het ook is: financieel is er vaak meer mogelijk dan je denkt. We helpen je ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn om jouw woondroom te realiseren.

Thuiskomen in jouw droomwoning

Je woont graag op een plek die helemaal bij je past. Je hebt al een beeld in je hoofd, maar je huidige huis is het nog nét niet. Denk je aan verhuizen, verduurzamen of verbouwen om dit te bereiken? Met advies op maat komt jouw woondroom een stapje dichterbij.

Verhuizen

Past jouw huidige huis niet meer bij je, dan is verhuizen misschien een oplossing. Of wil je jouw eerste woning kopen? Goed onderbouwd financieel advies geeft je inzicht: zijn je wensen haalbaar?

Wist je dat je de overwaarde op je huidige huis kunt inzetten voor allerlei doeleinden, bijvoorbeeld voor de aankoop van je nieuwe huis. Ook goed om te weten: met een verhuisregeling kun je mogelijk een lage hypotheekrente meeverhuizen. Dat maakt verhuizen toch weer wat aantrekkelijker.

Voor het eerst kopen?

Heb je op dit moment geen eigen woning, maar wil je wel graag een huis kopen? Dan loont het zeker om in gesprek te gaan met een hypotheekadviseur om je mogelijkheden te bespreken. Er zijn speciale regelingen voor starters zoals een starterslening waarbij je een vrijstelling krijgt voor de overdrachtsbelasting. Onder bepaalde voorwaarden en met speciale regelingen kom jij dus toch in aanmerking om jouw droom waar te maken: een eigen huis!

Checklist Huis kopen

Een huis kopen is waarschijnlijk de grootste uitgave van je leven. Logisch dat je wat hulp kunt gebruiken om met vertrouwen jouw nieuwe huis te kopen. We helpen je stap voor stap op weg naar jouw nieuwe thuis met deze handige checklist.

Verduurzamen

Met duurzame aanpassingen bespaar je op energiekosten, verhoog je de waarde van je huis en je wooncomfort neemt toe. Ook fijn: je draagt meteen een steentje bij aan een duurzamere wereld. Voor deze aanpassingen aan je huis kun je vaak extra lenen bovenop de hypotheek die je normaal gesproken krijgt.

Verbouwen

Met een extra kamer of andere aanpassingen in je huis maak je het helemaal naar jouw wens. Je verhoogt je wooncomfort en de verbouwing zorgt ook voor een waardevermeerdering van je huis. De verbouwingskosten financier je met een verhoging van de huidige hypotheek of een extra hypotheek. Omdat je het geld in je eigen woning steekt, zijn de kosten aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Droom concreet maken: het financiële plaatje

Aan het realiseren van jouw woondroom hangt natuurlijk een prijskaartje. Financieel advies is daarom de beste investering om mee te beginnen. Samen met onze adviseur ga je om tafel om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Maak nu een afspraak voor persoonlijk advies over jouw woondroom. Ook dan zijn we er voor jou.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Wat heb je nodig om jouw woondroom te realiseren?
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden