Top 10 enge halloweenfilms om dit weekend te bekijken

Gepubliceerd op 27 oktober 2021

Overig

Dit weekend is het 31 oktober en dat betekent: tijd om te griezelen! Dankzij het ingaan van de wintertijd hebben we een uurtje extra om te besteden. Heb je plannen om lekker voor de buis te kruipen? Dan helpen wij je alvast een handje om een échte griezelavond te hebben. We hebben speciaal voor jou een top 10 halloweenfilms op een rij gezet. Natuurlijk hebben we ook een tweetal films voor de allerkleinsten onder ons erbij gezet, zodat zij lekker mee kunnen griezelen. Veel griezelplezier!

Top 10 halloweenfilms

 1. IT Chapter Two

  Zeven kinderen staan op het punt hun ergste nachtmerrie onder ogen te zien: een oude, van gedaante veranderende clown die op kinderen jaagt. Samen moeten de vrienden hun persoonlijke angsten overwinnen om de moorddadige clown Pennywise te verslaan.

 2. Insidious

  Een gezin verhuist naar een nieuw huis, waar de oudste zoon in coma raakt. Onverklaarbare gebeurtenissen wijzen op kwaadaardige aanwezigheid in het huis.

 3. Scream

  Sidney Prescott wordt het doelwit van een moordenaar die een van haar klasgenoten heeft vermoord. Journaliste Gale Weathers is er haast zeker van dat het om dezelfde persoon gaat als de man die Sidneys moeder een jaar eerder heeft vermoord.

 4. Scary Movie

  Als een groep scholieren op een avond een man aanrijden, besluiten ze samen om dit nooit aan iemand te vertellen. Een jaar later worden de vrienden achterna gezeten door een gemaskeerde moordenaar en moeten ze zien te overleven.

 5. The Conjuring

  Experts op het gebied van het paranormale, Lorraine en Ed, proberen een gezin te helpen dat wordt aangevallen door onzichtbare krachten. Lorraine en Ed komen uiteindelijk oog in oog te staan met een demonische entiteit.

 6. Twilight

  Wanneer haar moeder hertrouwt en Bella Swan bij haar vader gaat wonen, ontmoet ze op haar nieuwe school de mysterieuze Edward. Hij is anders dan haar klasgenoten en Bella voelt zich sterk tot hem aangetrokken. Edward blijkt een vampier te zijn. Hij drinkt geen bloed en heeft geen scherpe hoektanden, maar is wel onsterfelijk en verschrikkelijk sterk. Wanneer de aartsvijanden van Edward achter de prille liefdesrelatie komen, is Bella’s leven in gevaar.

 7. Friday the 13th

  In 1957 verdronk een jongen tijdens een kamp bij Crystal Lake, als gevolg van nalatigheid van het personeel. Het jaar erop werden twee begeleiders gedood en werd het kamp gesloten. Een paar jaar later zorgden branden en andere problemen ervoor dat het kamp niet opnieuw zou openen. In 1979 negeert een nieuwe eigenaar de vloek en opent het kamp alsnog. Het duurt niet lang voordat een mysterieus figuur opduikt en er opnieuw mensen worden vermoord.

 8. Child’s play 3

  Nadat hij naar een nieuwe stad is verhuisd, krijgt de jonge Andy Barclay een speciaal cadeau van zijn moeder, een schijnbaar onschuldige, maar zeer geavanceerde Buddi-pop die zijn beste vriend wordt. Wanneer de pop plotseling een eigen leven begint te leiden, moet Andy zijn krachten bundelen met de andere buurtkinderen om het sinistere speelgoed te stoppen voordat hij een bloedige ravage aanricht.

 9. The Prodigy

  The Prodigy vertelt het duistere verhaal van de achtjarige Miles (Jackson Robert Scott), die zich steeds merkwaardiger gaat gedragen. Zijn moeder (Taylor Schilling) vermoedt dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie, maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen.

 10. Ghostbusters

  Het drukke leven in New York wordt op zijn kop gezet door een bende vrolijke spoken. Ze jagen iedereen de stuipen op het lijf, behalve drie onverschrokken spokenjagers: de Ghostbusters.

  Voor de allerkleinsten

  Supermonsters save Halloween (Alle leeftijden)

  De Super Monsters gebruiken hun krachten om hun buren in Halloween-stemming te krijgen. Daarna helpen ze een bang vriendje inzien dat Halloween niet eng hoeft te zijn.

  Scooby-doo (6+)

  Fred, Daphne, Velma, Shaggy en Scooby worden afzonderlijk uitgenodigd op een spookeiland en onderzoeken daar een aantal mogelijk paranormale gebeurtenissen die de vakantiesfeer verpesten.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Top 10 enge halloweenfilms om dit weekend te bekijken
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden