Samen iets (lekkers) uitkiezen

Gepubliceerd op 17 september 2019

Hypotheken

Het hypotheekaanbod is net als een snoeppot: vol met verschillende smaken en kleuren. Een keuze maken is lastig. Gelukkig kan een adviseur je daarbij helpen. Als jij de juiste smaak vindt, gaat hij voor je aan de slag.

Je kent het misschien uit je jeugd of van je eigen kinderen: na elke schooldag mag er een snoepje worden uitgezocht uit de snoeppot. Dat leidt niet zelden tot onderhandelen. “Als ik een klein snoepje pak, mag ik er dan twee?” Of: “Mag ik een koekje én een snoepje?” Kinderen onderhandelen over de beste deal en vaak levert dat iets op.

Lastig kiezen

Zo is het met ons hypotheekaanbod ook. Het is lastig kiezen. Wat zijn de voor- en nadelen van bestaande bouw en nieuwbouw? Kun je de hypotheek verhogen en tegelijk de maandlasten verlagen met energiebesparende maatregelen? Wat is de beste rentevaste periode en welke hypotheekaanbieder past het beste bij mij?

Samen op zoek naar de beste smaak

Je wilt de lekkerste smaak en de mooiste kleur. Alleen is een hypotheek natuurlijk geen snoepje. Vaak is niet meteen duidelijk welke smaak het beste bij je past en van hypotheken kan je helaas niet te proeven. Wel kunnen wíj je helpen bij het maken van de juiste keuze. Dat doen we door uit te leggen wat al die producten inhouden en welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. We kunnen een voorstel doen. Als de smaak en de kleur je bevallen, gaan wij voor je onderhandelen. Zo zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van de gemaakte keuzes en misschien niet één, maar twee snoepjes uit de pot haalt.

Wanneer je dit jaar nog een afspraak maakt met een van onze hypotheekadviseurs op de vestiging in jouw buurt, dan krijg je van ons een écht gevulde snoeppot, zodat we samen iets lekkers kunnen uitkiezen!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Samen iets (lekkers) uitkiezen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden