Oversluiten

Je hypotheek oversluiten kan voordelen hebben. Zeker nu de hypotheekrente erg laag staat. Wij kijken graag samen met jou of je geld kunt besparen door je lening over te sluiten.

Als je jouw hypotheek oversluit, los je de lening op je huis af en sluit je een nieuwe hypotheek. Dat kan bij dezelfde geldverstrekker, maar ook bij een andere partij. Met oversluiten kun je besparen op de maandlasten, bijvoorbeeld als je een lagere rente gaat betalen. Maar het kan ook zijn dat een andere hypotheekvorm beter bij je past en meer zekerheid geeft. Ook dat kan een reden zijn om over te sluiten.

Bij Veldsink Adviesgroep kijk je met jouw persoonlijke adviseur naar de huidige hypotheek en financiële situatie. Aan de hand van jouw wensen zoeken we samen uit of oversluiten een optie is. Daarna vergelijken we de rentes en voorwaarden van meer dan dertig geldverstrekkers. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek krijgt.

Meer weten? Bel ons of loop binnen bij een vestiging bij jou in de buurt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Oversluiten
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden