Veldsink genomineerd voor de EY Entrepreneur of the Year verkiezingen

Gepubliceerd op 07 juli 2021

Onderneming

Henri en Jeannette Veldsink van Veldsink Groep mogen zichzelf één van de vijf genomineerden noemen voor de titel ‘EY Entrepreneur Of The Year 2021’. Het is voor het eerst dat een duo tot de genomineerden behoort.

Ondernemers op een voetstuk zetten

Het EY Entrepreneur Of The Year programma wordt door advies en accountantsorganisatie EY wereldwijd in ruim zestig landen georganiseerd. In Nederland beleeft het programma dit jaar zijn 25e editie. Het programma is bedoeld om ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk te zetten en ondernemers aan te moedigen en te ondersteunen om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

Over Henri en Jeannette

Bouwen op het fundament dat door ouders is gelegd, nieuwe wegen inslaan en daarmee groter worden dan je ooit voor mogelijk hield. Dat is wat Henri en Jeannette Veldsink van Veldsink Groep doen, elkaar versterkend, complementair.

Lees hier het verhaal van Henri en Jeannette Veldsink

Verkiezing

Henri en Jeannette presenteren zich op 8 september aanstaande aan een onafhankelijke jury. Deze jury selecteert daaruit de finalisten. Op 13 oktober aanstaande worden de winnaars bekendgemaakt. De overige 4 genomineerden voor de titel zijn Bing Go (Go-Tan), Nils Clement (Euro Caps), Stijn Nijhuis (Enreach) en Rob Hermans (Fletcher Hotels).

Trots

Wij zijn super trots dat onze directeuren Henri en Jeannette Veldsink genomineerd zijn voor deze prestigieuze titel Ey Entrepreneur Of The Year en wensen hen heel veel succes op 8 september aanstaande!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Veldsink genomineerd voor de EY Entrepreneur of the Year verkiezingen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden