Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Gepubliceerd op 11 juli 2024

Financiële zekerheid

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch?

Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig om onafhankelijk financieel advies te vragen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een woning of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Wáár kun je op rekenen?

Wat zijn jouw financiële doelen en wat heb je nodig om deze te behalen? Welke (mogelijke) risico’s loop je en hoe kun je je daarvoor verzekeren? Ben je nog goed verzekerd als jouw persoonlijke situatie verandert? Ongeacht om welk financieel vraagstuk het gaat: een financieel adviseur ontzorgt je met onafhankelijk advies. Je krijgt duidelijkheid en zekerheid over je financiële situatie, welke verbeteringen je kunt aanbrengen en welke oplossing(en) je hierbij ondersteunen.

 • Hypotheken
  Advies op maat om jouw droomhuis te kunnen kopen, te verbouwen of te verduurzamen. Financieel is er vaak meer mogelijk dan je denkt! Door ons brede aanbod van hypotheekaanbieders sluit jouw hypotheek altijd aan op jouw persoonlijke situatie.
 • Verzekeringen
  Niet alles in het leven is te voorspellen. Wij denken graag met je mee over risico’s die je liever niet wilt lopen. Of het nu gaat om wonen, het op pad zijn of de bescherming van jouw gezin: wij regelen de beste verzekeringen die écht bij jou en je situatie passen.
 • Pensioenen
  Als je op tijd denkt aan je pensioen, hoef je je later geen zorgen te maken. Daar kun je dus niet vroeg genoeg mee beginnen. Onze adviseurs brengen met jou in kaart hoeveel pensioen je al hebt opgebouwd en wat er nodig is om jouw toekomstplannen te realiseren.
 • Betalen en sparen
  Jouw financiële zaken onder één dak, wel zo overzichtelijk. Door onze samenwerking met RegioBank loop je bij ons gewoon binnen om je bankzaken te regelen én tegelijkertijd advies te krijgen over jouw financiële situatie. Zo houd je alles in één hand en werken we samen aan een onbezorgd leven.
 • Geld lenen
  Soms moet je een (flinke) uitgave doen om jouw doel te bereiken of jouw wens te realiseren. Als je deze niet uit eigen portemonnee kunt financieren, kan een persoonlijk lening afsluiten dé oplossing zijn. Bijvoorbeeld om je woning te verbouwen of te verduurzamen, geld te besparen door je huidige lening(en) over te sluiten of geld lenen voor een voertuig. Onze adviseur vergelijkt onafhankelijk alle aanbieders en samen bekijken we – kosteloos en vrijblijvend – de mogelijkheden die het beste bij jouw situatie passen.

Persoonlijk advies in de buurt

Écht goed financieel advies komt van iemand die jou goed begrijpt en weet welke oplossingen voor jou de beste keuze zijn. Omdat we onze relaties kennen, is er altijd aandacht voor jouw specifieke wensen en behoeften. Zo kunnen we jouw (financiële) vraag goed beantwoorden en jou het beste helpen. Er is altijd een advieskantoor dichtbij, zodat je gewoon bij ons kunt binnenlopen.

We geven je graag inzicht in je geldzaken, zodat je weet welke beslissingen je kunt nemen. Persoonlijk en onafhankelijk financieel advies gericht op jouw situatie: daar kun je op rekenen! Maak gerust een vrijblijvende afspraak bij het kantoor bij jou in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden