Ben jij er ook bij op de KVK Startersdag 2018?

Gepubliceerd op 29 oktober 2018

Financiële zekerheid

Een onderneming starten is vaak een hele uitdaging. Met een eigen onderneming heb je opeens veel meer verantwoordelijkheden dan wanneer je in loondienst bent. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd te worden door professionals die hun ervaring en kennis met je kunnen delen. Daarom is, speciaal voor startende ondernemers, de KVK Startersdag georganiseerd.

Wat is de KVK Startersdag?

De KVK Startersdag wordt georganiseerd zodat startende ondernemers in contact komen met diverse organisaties en bedrijven om hen te ondersteunen met kennis en ervaring. Tevens is er voldoende gelegenheid om te netwerken. Er zal een doorlopend programma zijn van 10:00 tot 16:00 met relevante presentaties en inspiratiesessies. Door de aanwezigheid van de vele bedrijven zijn er goede netwerkmogelijkheden en is er ruimte om persoonlijk advies te vragen. Een echte must-visit voor starters dus!

Veldsink Adviesgroep staat voor je klaar

Ook wij, Veldsink Adviesgroep, zijn aanwezig op de KVK Startersdag. Wij verlenen financieel advies aan zowel particuliere- als aan zakelijke klanten. Hierbij geven we inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige financiële risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen. Onze standbemanning staat te popelen om beginnende ondernemers van gepast advies te voorzien.

Ben jij er ook bij?

De KVK Startersdag zal plaatsvinden op 3 november in Eindhoven in het bekende Evoluon. Vergeet niet onze stand te bezoeken, want we delen authentieke Veldsink Tony Chocolonely repen uit! De boodschap op de wikkel van de reep:“Verzekeringen? Piece of chocolate!”. En zo gemakkelijk willen wij het ook voor je maken als ondernemer. Wij zijn ervan overtuigd dat je je als ondernemer moet focussen op wat je het liefst doet: ondernemen. En daar helpen wij je natuurlijk graag bij. Zien we je bij onze stand? Tot dan!

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken
Ben jij er ook bij op de KVK Startersdag 2018?
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden