Sluit venster
Bestaande relatie
Geef de achternaam en/ of het relatienummer en/ of de postcode van de bestaande relatie

Voorbeeld: "pouwels 5611DL"

Welkom bij Veldsink – vd Ven Adviesgroep

Vanaf januari 2016 heeft Unicum Adviesgroep samen met Van de Ven Financieel Advies de krachten gebundeld met Veldsink Adviesgroep. Onze nieuwe naam is: Veldsink – vd Ven Adviesgroep.

Met ons vertrouwde team vinden we het belangrijk u op een persoonlijke manier van dienst te blijven. In het centrum van Gennep aan de Spoorstraat 121 blijven we het juiste adres voor het regelen van al uw financiële zaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken en RegioBank en garanderen de service die u van ons gewend bent.

Zelfstandig Adviseur van RegioBank
Veldsink – vd Ven Adviesgroep is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van de moderne producten van een grote bank, zonder de persoonlijke dienstverlening uit het oog te verliezen. En dát vinden we belangrijk, want uw bankzaken zijn uiteraard privézaken. Die regelt u bij ons niet aan de balie, maar tijdens een persoonlijk gesprek met onze financieel adviseur. Dat is service waar u zich prettig bij voelt!

Hans de Makelaar (voormalig Unicum Makelaardij)
Hans de Makelaar in Gennep is de makelaar met de persoonlijke aanpak. Wilt u een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Hans de Makelaar heeft meer dan 25 jaar ervaring en veel tevreden klanten. Met Hans wordt de aankoop of verkoop van uw huis een zorgeloos proces. Indien gewenst neemt hij u al het werk uit handen. En Hans en zijn team anticiperen als geen ander op de veranderingen binnen de woningmarkt. Dat betekent voor u gegarandeerd het beste resultaat! Klik hier voor de nieuwe website van Hans de Makelaar.

Contact
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of loop gewoon even binnen bij ons kantoor in Gennep.

Spoorstraat 121
6591 GS Gennep
0485 – 36 16 23
gennep@veldsink.nl
 

Wij helpen u bij het kiezen van uw zorgverzekering

Klik en vergelijk

Vaak krijgen wij de vraag: Kan mijn zorgverzekering niet goedkoper en beter aansluiten op mijn persoonlijke wensen en behoeften? 

Simpel, dat kan! U verzekert wat voor u nodig is en dat voor een zo aantrekkelijk mogelijke premie.

Eén overzichtelijk TotaalPakket

Toe aan één overzichtelijke pakketpolis en één contactpersoon voor al uw schadeverzekeringen? Dan biedt het Veldsink Adviesgroep TotaalPakket u de uitkomst! Leuke bijkomstigheid is dat u een pakketkorting tot maar liefst 12% kunt opbouwen! 

 

 

 

Het pensioenportaal is vanaf nu te vinden onder het kopje 'Pensioenen'

Klik hier om direct door te gaan

Laagste hypotheekrente ooit

De actuele hypotheekrente voor 5 en 10 jaar vaste periode is lager dan ooit. De laagste hypotheekrente voor een 10 jaar vaste hypotheek is op dit moment 1,65%. Bij 5 jaar vast betaalt u maar 1,33%. 

Hoe profiteert u hier maximaal van?

Veldsink Adviesgroep biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van deze ontwikkelingen in de markt. Mogelijke redenen kunnen zijn:

  • uw hypotheek oversluiten voor besparing van uw maandlasten.
  • als starter een huis kopen; nu is het optimale moment.
  • uw hypotheekrente goedkoop lang vastzetten.

Wilt u gebruik maken van deze historisch lage hypotheekrente, klik hier, of neem dan contact op voor een op maat en persoonlijk advies. 

Persoonlijk hypotheekadvies

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn op de woningmarkt, profiteren van de historisch lage hypotheekrente of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten?

Klik op de button 'Hypotheekcheck' voor meer informatie.
 

© Veldsink Adviesgroep    voorwaarden | disclaimer | privacy statement