Voordelen van onze zorgverzekering

 • Uitgebreid advies bij de keuzemogelijkheden
 • Huidige zorgverzekeraar meenemen in vergelijking
 • Direct overzicht van zorgverzekeringen die passen bij je persoonlijke wensen.
 • De mogelijkheid om de best passende zorgverzekering direct online af te sluiten.

Jij en je medewerkers kunnen besparen op de zorgverzekering

Het is bijna 2020. De zorgverzekeraars hebben de premies en de voorwaarden van de zorgverzekering aangepast. Als werkgever ben je naast je eigen zorgverzekering ook gebaat bij een goede zorgverzekering voor je medewerkers. Wijs je medewerkers daarom op het belang om eens goed naar de zorgverzekering te kijken. Is de huidige verzekering nog passend?

Collectiviteit voor je medewerkers

Bied je medewerkers middels ons collectief een betrouwbare én betaalbare zorgverzekering. Ook de partner en kinderen mogen gebruikmaken van de collectiviteit. De verzekerden dienen dan wel op dezelfde polis te staan.

Jij en je medewerkers, hebben nog tot en met 31 december 2019 de mogelijkheid om de huidige zorgverzekering op te zeggen. Overstappen via onze zorgvergelijker is heel makkelijk.

Wettelijke wijziging: verlaging maximale collectiviteitskorting basisverzekering

Per 1 januari 2020 zal voor zorgcollectiviteiten een maximale korting voor de basisverzekering gelden van 5%. Nu is dit nog maximaal 10%. Op deze pagina lichten wij kort toe wat de aanleiding hiervan is.

Vergelijken en aanvragen is heel eenvoudig

Bij het kiezen voor een zorgverzekering zijn er bijna 6.000 keuzemogelijkheden. Dit maakt kiezen lastig. Om je optimale ondersteuning te bieden bij deze keuze, bieden wij je onze zorgvergelijker aan.

Dankzij deze online module zie je snel en eenvoudig alle premies én voorwaarden van alle gerenommeerde zorgverzekeraars op een rij.

Kies je vestiging en start je vergelijking:

Start je persoonlijke vergelijking

Tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering

Wist je dat een goede vergelijking al snel een besparing kan opleveren van € 100,- per jaar? Houd daarbij wel rekening met de juiste dekking en staar je niet blind op alleen de korting. Wij helpen je graag op weg met enkele tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering.

Kies de juiste basisverzekering

Er zijn drie soorten basisverzekeringen: natura, restitutie en budget. De verschillen tussen deze zorgverzekeringen zitten in de contracten met zorgverleners. Let op: de budgetverzekering is de goedkoopste, maar de zorgverzekeraar heeft dan weinig contracten met zorgverleners. Hierdoor bestaat de kans dat je hoge zorgkosten kunt krijgen. Deze contracten gelden overigens alleen voor planbare zorg en niet voor spoedeisende hulp.

Maak ook een vergelijking voor je alleen

Veel gezinnen willen samen op een polis. Dit is overzichtelijk en handig voor de betalingen. Toch is dit niet altijd voordelig. Misschien is je partner bij een andere verzekeraar wel voordeliger uit. Als je niet dezelfde wensen hebt, is het slim om allebei een aparte vergelijking te maken.

Ga verstandig om met je eigen risico

Heb je deze laatste maanden van het jaar zorg nodig? Denk hierbij aan uw eigen risico. Heeft u uw eigen risico opgemaakt dit jaar? Laat de behandeling dan nog voor 31 december doen. Op 1 januari begin je namelijk weer met een nieuw eigen risico en moet u de behandeling waarschijnlijk zelf betalen.

Verzeker je kind bij de ouder met de hoogste dekking

Kinderen onder de 18 zijn gratis meeverzekerd. Maar bij wie schrijf je ze bij? Onder jou of onder je partner? Als je dezelfde dekking heeft, is dat niet belangrijk. Heb je  allebei een andere dekking? Schrijf je kind dan in onder de ouder met de breedste dekking. Je kind lift dan automatisch mee op dezelfde dekking. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld orthodontie, maar ook fysiotherapie.

Ga bewust om met medicijnen

Verzekeraars hebben vaak een voorkeur binnen een groep van gelijke medicijnen. Voorbeeld: er is een groep medicijnen met dezelfde werkzame stof en dezelfde dosering maar een andere leverancier. Je krijgt binnen die groep het ene medicijn wel uit de basisverzekering vergoed en het andere niet. Je hebt dus niet altijd een aanvullende dekking voor medicijnen nodig. Als je hier goed naar kijkt, levert dit al snel een flinke besparing op.

Let op dat je niet onderverzekerd bent

De basisverzekering vergoedt medische kosten in het buitenland tot het Nederlandse tarief. Als de zorg duurder is dan in Nederland kun je zich hiervoor verzekeren via de zorg- of de reisverzekering. Vraag je adviseur wat voor je de beste oplossing is, zodat je niet dubbel of onderverzekerd bent.

Wel of geen aanvullende verzekering?

Bent je gezond en verwacht je in komend jaar weinig zorgkosten? Dan kun je overwegen of je wel of geen aanvullende verzekering afsluit. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel je voor een aanvullende zorgverzekering betaalt en hoeveel gebruik je ervan denkt te gaan maken. Het is goed mogelijk dat het goedkoper is om de kosten zelf op je te nemen, in plaats van een aanvullende verzekering af te sluiten. Kijk bijvoorbeeld eens naar uw tandartsverzekering. Twee keer in het jaar een consult betalen is veel goedkoper dan de goedkoopste tandartsverzekering. Hiermee bespaart je tientallen
euro’s.

Liever direct contact?
Bel gerust voor persoonlijk advies over je zorgverzekering
Direct contact
Altijd gedacht aan overstappen, Veldsink, bedankt om dit makkelijk te maken!
Sanne Peters

5 video’s, zodat jij alles weet over je zorgverzekering

 • Zorgverzekering
 • Eigen risico & eigen bijdrage
 • Zorgkosten, zorgpremie en eigen risico
 • Naturapolis en restitutiepolis
 • Tips

Forse besparing mogelijk

Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars. Dit kan je € 100 per jaar besparen!

Veel verzekeraars in onze vergelijker

De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Aevitae ASR, Avéro Achmea (alleen MKB), CZ, De Amersfoortse, Nationale Nederlanden, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zilveren Kruis. Door deze combinatie van verzekeraars kun je kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.
Altijd bereikbaar voor je vragen en het beste advies.

Heb je een vraag, advies of hulp nodig?

Bel dan gerust. Je persoonlijk adviseur op het gebied van zorgverzekeringen staat je graag persoonlijk te woord. We zijn 5 dagen per week tussen 08.30-17.00 uur bereikbaar. Heb je de juiste verzekering gevonden? Dan kun je deze direct online afsluiten!

Zorgverzekering vergelijken speciaal voor ZZP en MKB
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ