Jij en jouw medewerkers kunnen besparen op de zorgverzekering

Het nieuwe jaar staat voor de deur. De zorgverzekeraars hebben de premies en de voorwaarden van de zorgverzekering aangepast. Als werkgever ben je naast het regelen van je eigen zorgverzekering ook gebaat bij een goede zorgverzekering voor je medewerkers. Wijs je medewerkers daarom op het belang om eens goed naar de zorgverzekering te kijken. Is de huidige verzekering nog passend?

Kies je vestiging en start de vergelijking:

Start uw persoonlijke vergelijking

Collectiviteit voor jouw medewerkers

Bied je medewerkers middels ons collectief een betrouwbare én betaalbare (aanvullende) zorgverzekering. Ook de partner en kinderen mogen gebruikmaken van de collectiviteit. De verzekerden moeten dan wel op dezelfde polis staan.

Jij en je medewerkers hebben nog tot en met 31 december de mogelijkheid om de huidige zorgverzekering op te zeggen. Overstappen via onze zorgvergelijker is heel gemakkelijk.

Vergelijken en aanvragen is heel eenvoudig

Bij het kiezen voor een zorgverzekering zijn er bijna 6.000 keuzemogelijkheden. Dit maakt kiezen lastig. Om je optimaal ondersteuning te bieden bij deze keuze, bieden wij je onze zorgvergelijker aan. Dankzij deze online module zie je snel en eenvoudig alle premies én voorwaarden van alle gerenommeerde zorgverzekeraars op een rij. Heb je de juiste zorgverzekering gevonden? Dan kun je deze direct online afsluiten.

Voordelen van de Veldsink Zorgvergelijker

100% onafhankelijk
Direct inzicht in een zorgverzekering die bij jouw wensen past
Persoonlijk advies bij de keuzemogelijkheden

Veldsink Zorgvergelijker

Tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering

Wist je dat een goede vergelijking kan bijdragen aan een besparing op je zorgverzekering? Houd daarbij wel rekening met de juiste dekking en staar je niet blind op alleen de korting. De goedkoopste verzekering hoeft niet per se de beste voor jou te zijn. Wij helpen je graag op weg met tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering.

Kies de juiste basisverzekering

Er zijn drie soorten basisverzekeringen: natura, restitutie en budget. De verschillen tussen deze zorgverzekeringen zitten in de contracten met zorgverleners. Let op: de budgetverzekering is de goedkoopste, maar de zorgverzekeraar heeft dan weinig contracten met zorgverleners. Hierdoor bestaat de kans dat je hoge zorgkosten kunt krijgen. Deze contracten gelden overigens alleen voor planbare zorg en niet voor spoedeisende hulp.

Maak ook een vergelijking voor jou alleen

Veel gezinnen willen samen op een polis. Dit is overzichtelijk en handig voor de betalingen. Toch is dit niet altijd voordelig. Misschien is je partner bij een andere verzekeraar wel voordeliger uit. Als je niet dezelfde wensen hebt, is het slim om allebei een aparte vergelijking te maken.

Ga verstandig om met je eigen risico

Heb je de laatste maanden van het jaar zorg nodig? Denk dan aan je eigen risico. Heb je jouw eigen risico opgemaakt dit jaar? Laat de behandeling dan nog vóór 31 december doen. Op 1 januari begin je namelijk weer met een nieuw eigen risico en moet je de behandeling waarschijnlijk zelf betalen.

Verzeker je kind bij de ouder met de hoogste dekking

Kinderen onder de 18 zijn gratis meeverzekerd. Maar onder wie schrijf je ze bij? Onder jou of onder je partner? Als jullie dezelfde dekking hebben, maakt het niet uit. Hebben jullie ieder een andere dekking? Schrijf je kind dan in bij de ouder met de meest uitgebreide dekking. Je kind lift daar dan automatisch op mee. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld orthodontie, maar ook fysiotherapie.

Ga bewust om met medicijnen

Verzekeraars hebben vaak een voorkeur binnen een groep van gelijke medicijnen. Voorbeeld: er is een groep medicijnen met dezelfde werkzame stof en dezelfde dosering, maar met een andere leverancier. Je krijgt binnen die groep het ene medicijn wél uit de basisverzekering vergoed en het andere niet. Je hebt dus niet altijd een aanvullende dekking voor medicijnen nodig. Als je hier goed naar kijkt, levert dit al snel een besparing op.

Let op dat je niet onderverzekerd bent

De basisverzekering vergoedt medische kosten in het buitenland tot het Nederlandse tarief. Als de zorg duurder is dan in Nederland, kunt je jezelf hiervoor verzekeren via de zorg- of de reisverzekering. Vraag je adviseur wat de mogelijkheden zijn, zodat je niet dubbel of onderverzekerd bent.

Wel of geen aanvullende verzekering?

Ben je gezond en verwacht je in het komend jaar weinig zorgkosten? Dan kun je overwegen of je wel of geen aanvullende verzekering afsluit. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel je voor een aanvullende zorgverzekering betaalt en hoeveel gebruik je ervan denkt te gaan maken. Het is goed mogelijk dat het goedkoper is om de kosten zelf te betalen, in plaats van een aanvullende verzekering af te sluiten. Kijk bijvoorbeeld eens naar je tandartsverzekering. Twee keer in het jaar een consult betalen is veel goedkoper dan de goedkoopste tandartsverzekering. Hiermee kun je dus besparen, mits je gebit gezond is.

Liever direct contact?

Bel ons gerust voor persoonlijk advies over je zorgverzekering.

Direct contact

persoonlijk advies zorgverzekering werkgevers

Zó weet je alles over de zorgverzekering

 • Zorgverzekering
 • Eigen risico & eigen bijdrage
 • Zorgkosten, zorgpremie en eigen risico
 • Naturapolis en restitutiepolis
 • Tips

Heb je een vraag, advies of hulp nodig?

Bel ons dan gerust. Je persoonlijk adviseur op het gebied van zorgverzekeringen staat je graag te woord. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 – 17.00 uur bereikbaar. Heb je de juiste verzekering gevonden? Dan kun je deze direct online afsluiten!

Zorgverzekering vergelijken speciaal voor zzp en mkb
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden