Pensioen

Ondernemers krijgen steeds meer mogelijkheden om hun personeel van een aantrekkelijke pensioenregeling te voorzien. Dat betekent ook: meer keuzes maken. Met een goed pensioenadvies wijzen wij u de weg naar een optimale regeling voor u en uw werknemers.

Een goed pensioen is geen vanzelfsprekendheid meer. De trend naar meer individuele pensioenopbouw is ingezet. Daarmee krijgen werkgevers en werknemers veel meer kansen om hun oudedagsvoorziening naar eigen inzicht te regelen.

Dat kan alleen als u weet wat u wilt. Wij brengen daarom eerst met een pensioenscan uw wensen en behoeften in kaart. Daarna krijgt u van onze adviseur inzicht in hoe u die wensen kunt realiseren. Bijvoorbeeld met een pensioencontract op maat. Maar daarmee houdt het niet op. Uw contract moet ook up to date blijven en worden aangepast als regels veranderen. De dossiers van uw medewerkers moeten worden bijgehouden. Denk aan dagelijks voorkomende wijzigingen als omzetting van arbeidscontracten en echtscheiding. Wij zorgen dat die informatie actueel blijft.

Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken om pensioenzaken en u zich volledig op uw bedrijf kunt richten. En als u dat wilt, verzorgen wij de pensioencommunicatie voor uw medewerkers.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Onderneming
Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je vooraf goed informeren!
21 juli 2020

Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je vooraf goed informeren!

Overweeg je – net als veel andere ondernemers – om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen? Bijvoorbeeld omdat je duurzaam wilt ondernemen? Of omdat je wilt besparen op de energiekosten? Bedenk dan dat er risico’s aan zitten. Risico’s die gevolgen hebben voor de verzekering van het pand. Daarom is de eerste stap op weg naar zonne-energie een stap naar je Veldsink adviseur. Want wanneer de panelen eenmaal liggen, maar niet aan de voorwaarden van de verzekeraar voldoen, loop je de kans met een onverzekerd pand te blijven zitten.

Meer nieuws
Pensioen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ