Pensioen

Ondernemers krijgen steeds meer mogelijkheden om hun personeel van een aantrekkelijke pensioenregeling te voorzien. Dat betekent ook: meer keuzes maken. Met een goed pensioenadvies wijzen wij u de weg naar een optimale regeling voor u en uw werknemers.

Een goed pensioen is geen vanzelfsprekendheid meer. De trend naar meer individuele pensioenopbouw is ingezet. Daarmee krijgen werkgevers en werknemers veel meer kansen om hun oudedagsvoorziening naar eigen inzicht te regelen.

Dat kan alleen als u weet wat u wilt. Wij brengen daarom eerst met een pensioenscan uw wensen en behoeften in kaart. Daarna krijgt u van onze adviseur inzicht in hoe u die wensen kunt realiseren. Bijvoorbeeld met een pensioencontract op maat. Maar daarmee houdt het niet op. Uw contract moet ook up to date blijven en worden aangepast als regels veranderen. De dossiers van uw medewerkers moeten worden bijgehouden. Denk aan dagelijks voorkomende wijzigingen als omzetting van arbeidscontracten en echtscheiding. Wij zorgen dat die informatie actueel blijft.

Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken om pensioenzaken en u zich volledig op uw bedrijf kunt richten. En als u dat wilt, verzorgen wij de pensioencommunicatie voor uw medewerkers.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Pensioen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ