Overlijdensrisicoverzekering

U heeft wellicht als particulier al een overlijdensrisicoverzekering. Wist u dat deze verzekering voor ondernemers een geschikt middel kan zijn om het voortbestaan van het bedrijf te waarborgen?

Als u komt te overlijden, krijgen uw nabestaanden te maken met uw financiële verplichtingen. Dat zijn niet alleen kosten als de hypotheeklasten of de energierekening. Uw bedrijf maakt ook kosten. Onze adviseurs nemen met u door of een overlijdensrisicoverzekering in uw situatie een oplossing is.

Heeft uw bedrijf meerdere eigenaren? U kunt dan een compagnonsverzekering sluiten voor het geval een van de eigenaren overlijdt. Met de uitkering uit deze verzekering kunnen de erfgenamen worden uitgekocht. Het bedrijf hoeft dan geen eigen middelen aan te spreken. Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere vorm van een overlijdensrisicoverzekering.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Overlijdensrisicoverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ