Overlijdensrisicoverzekering

U heeft wellicht als particulier al een overlijdensrisicoverzekering. Wist u dat deze verzekering voor ondernemers een geschikt middel kan zijn om het voortbestaan van het bedrijf te waarborgen?

Als u komt te overlijden, krijgen uw nabestaanden te maken met uw financiële verplichtingen. Dat zijn niet alleen kosten als de hypotheeklasten of de energierekening. Uw bedrijf maakt ook kosten. Onze adviseurs nemen met u door of een overlijdensrisicoverzekering in uw situatie een oplossing is.

Heeft uw bedrijf meerdere eigenaren? U kunt dan een compagnonsverzekering sluiten voor het geval een van de eigenaren overlijdt. Met de uitkering uit deze verzekering kunnen de erfgenamen worden uitgekocht. Het bedrijf hoeft dan geen eigen middelen aan te spreken. Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere vorm van een overlijdensrisicoverzekering.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?
11 maart 2023

Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?

Als je uit elkaar gaat, is dat heel vervelend. Naast dat er emoties spelen moet je ook nadenken over de praktische gevolgen van een scheiding. Neem nou je verzekeringen. In de tijd dat jullie samen waren, hebben jullie waarschijnlijk diverse gezamenlijke verzekeringen afgesloten. Na een scheiding moet je deze allemaal opnieuw bekijken en laten aanpassen naar de nieuwe situatie. Wij hebben de belangrijkste basisverzekeringen voor je op een rijtje gezet met de gevolgen daarvan als je uit elkaar gaat.

Meer nieuws
Overlijdensrisicoverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden