Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid betekent meestal een aanslag op het inkomen van een werknemer. Maar als ondernemer loopt uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid ook gevaar. Als zzp’er vallen uw verdiensten zelfs direct weg. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Veel zzp’ers kunnen zich geen ziekte veroorloven. Niet werken is immers geen inkomen. Herkent u dit? Dan leggen wij u graag uit welke mogelijkheden er zijn om het arbeidsongeschiktheidsrisico af te dekken.

Er zijn veel betaalbare oplossingen voorhanden om een inkomen bij arbeidsongeschiktheid veilig te stellen. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een eigen risico of een beperkte uitkeringsduur. Wat voor u de juiste keuze is, hangt ook af van de reserves die u heeft en het inkomen van uw eventuele partner.

Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is maatwerk. Op basis van uw risicobereidheid, financiële positie en wensen kunnen wij u een betaalbaar en passend voorstel doen. Want zeker bij het arbeidsongeschiktheidsrisico geldt: u kunt beter iets verzekeren dan helemaal niets.

Wilt u meer weten? Bel ons dan voor een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?
11 maart 2023

Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?

Als je uit elkaar gaat, is dat heel vervelend. Naast dat er emoties spelen moet je ook nadenken over de praktische gevolgen van een scheiding. Neem nou je verzekeringen. In de tijd dat jullie samen waren, hebben jullie waarschijnlijk diverse gezamenlijke verzekeringen afgesloten. Na een scheiding moet je deze allemaal opnieuw bekijken en laten aanpassen naar de nieuwe situatie. Wij hebben de belangrijkste basisverzekeringen voor je op een rijtje gezet met de gevolgen daarvan als je uit elkaar gaat.

Meer nieuws
Arbeidsongeschiktheid
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden