Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid betekent meestal een aanslag op het inkomen van een werknemer. Maar als ondernemer loopt uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid ook gevaar. Als zzp’er vallen uw verdiensten zelfs direct weg. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Veel zzp’ers kunnen zich geen ziekte veroorloven. Niet werken is immers geen inkomen. Herkent u dit? Dan leggen wij u graag uit welke mogelijkheden er zijn om het arbeidsongeschiktheidsrisico af te dekken.

Er zijn veel betaalbare oplossingen voorhanden om een inkomen bij arbeidsongeschiktheid veilig te stellen. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een eigen risico of een beperkte uitkeringsduur. Wat voor u de juiste keuze is, hangt ook af van de reserves die u heeft en het inkomen van uw eventuele partner.

Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is maatwerk. Op basis van uw risicobereidheid, financiële positie en wensen kunnen wij u een betaalbaar en passend voorstel doen. Want zeker bij het arbeidsongeschiktheidsrisico geldt: u kunt beter iets verzekeren dan helemaal niets.

Wilt u meer weten? Bel ons dan voor een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Arbeidsongeschiktheid
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden