Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid betekent meestal een aanslag op het inkomen van een werknemer. Maar als ondernemer loopt uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid ook gevaar. Als zzp’er vallen uw verdiensten zelfs direct weg. Gelukkig is daar iets aan te doen.

Veel zzp’ers kunnen zich geen ziekte veroorloven. Niet werken is immers geen inkomen. Herkent u dit? Dan leggen wij u graag uit welke mogelijkheden er zijn om het arbeidsongeschiktheidsrisico af te dekken.

Er zijn veel betaalbare oplossingen voorhanden om een inkomen bij arbeidsongeschiktheid veilig te stellen. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een eigen risico of een beperkte uitkeringsduur. Wat voor u de juiste keuze is, hangt ook af van de reserves die u heeft en het inkomen van uw eventuele partner.

Een verzekering voor arbeidsongeschiktheid is maatwerk. Op basis van uw risicobereidheid, financiële positie en wensen kunnen wij u een betaalbaar en passend voorstel doen. Want zeker bij het arbeidsongeschiktheidsrisico geldt: u kunt beter iets verzekeren dan helemaal niets.

Wilt u meer weten? Bel ons dan voor een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Arbeidsongeschiktheid
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ