Jouw woondromen

Woondromer

(Eerste) huis kopen | Verhuizen

Als jouw ideale woonsituatie verandert en jouw huidige huis daarom niet meer bij je past, is verhuizen een oplossing. Of wil je jouw eerste woning kopen? Goed onderbouwd financieel advies geeft je inzicht: zijn al je wensen haalbaar?

Checklist Huis kopen
Woondromer

Verduurzamen

Energiebesparende maatregelen voor je woning? Slim! Verduurzaming draagt bij aan een betere wereld, bespaart energiekosten en verhoogt je woningwaarde. Wat levert het op? En hoe ga je dit realiseren?

Checklist Verduurzamen
Woondromer

Verbouwen

Een verbouwing verhoogt je wooncomfort. De aanpassingen maken je huis toekomstbestendig en zorgen voor waardevermeerdering. Welk bedrag heb jij nodig zodat jouw woondroom werkelijkheid wordt?

Inzicht in je financiële mogelijkheden

Wat jouw woondroom ook is, met persoonlijk advies maak je deze droom concreet. Vaak is er financieel meer mogelijk dan je denkt. Met inzicht in jouw mogelijkheden, maak jij de juiste keuzes.

 • Welke hypotheek kies je als je verhuist?
 • Hoe zet je de overwaarde op je huis slim in?
 • Kun je besparen op jouw maandlasten?
 • Welke regelingen zijn er voor starters op de woningmarkt?
 • Hoe kun je een verbouwing of verduurzaming financieren?

Realiseer jouw woondroom

Onze adviseurs kennen de mogelijkheden en helpen je graag. Wij zoeken voor jou uit wat gunstig en verstandig is. Zo krijg jij altijd passend advies. Wil je jouw woondroom vervolgens realiseren? Dan regelen wij het financiële deel ook voor je.

Jouw woondroom realiseren? Kijk bij ons wat kan.

Ja, ik wil een afspraak

“We wisten niet dat er zoveel mogelijk was met de overwaarde op onze woning. Dankzij goed advies van onze adviseur bij Veldsink Advies en zijn hulp bij het rondkrijgen van de financiering hebben we nu extra vierkante meters door een mooie dakkapel. Ook verlagen we met de nieuwe zonnepanelen onze energierekening. Zo kunnen we hier nog heel lang fijn wonen zonder ervoor te hoeven verhuizen.”
Frank en Marijke uit Eindhoven

Verduurzamingsactie 2024

Veldsink Verduurzamers Check

Met de Veldsink Verduurzamers Check ontvang je een totaaloplossing op maat voor het financieren, het verzekeren én het verduurzamen van jouw huis.

Leuk voordeel: ben of word je klant van Veldsink Advies dan profiteer je van een gratis bespaarcheck van Energiebespaarders voor het verduurzamen van je woning ter waarde van €189,-* én ontvang je in de maand mei en juni 5% extra korting op duurzame installaties bij Energiebespaarders*! Zo is jouw verduurzaming in één keer goed geregeld.

* Vraag jouw adviseur naar de voorwaarden.
Maak nu een afspraak

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?

Met onze hypotheekberekening kun je makkelijk online je hypotheek berekenen. Zo weet je meteen binnen welk budget je naar woningen kunt kijken. Handig als je op zoek bent naar een koophuis, of als je gewoon nieuwsgierig bent hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Met onze tool bereken je direct jouw maximale hypotheek.

Let op: de uitkomst van de tool geeft een indicatie van je maximale hypotheek. Bij het berekenen van je maximale hypotheek spelen meer factoren een rol. Ga daarom niet meteen op huizenjacht, maar maak eerst een afspraak met een hypotheekadviseur van Veldsink Advies. Die kan heel nauwkeurig voor je berekenen hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen.

Waarom is het verstandig om naar een onafhankelijk hypotheekadviseur te gaan?

Wil je een (volgend) huis kopen, je woning verbouwen of verduurzamen en weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Of is je persoonlijke situatie veranderd en wil je weten wat dat betekent voor je hypotheek? Dan is het verstandig om naar een onafhankelijk adviseur van Veldsink te gaan. Waarom?

1. De adviseur kent de hypotheekaanbieders, hun voorwaarden en het proces
2. De adviseur maakt een exacte berekening voor jouw situatie
3. Je krijgt onafhankelijk hypotheek- en financieel advies
4. De adviseur vraagt de hypotheek voor je aan
5. De adviseur denkt met je mee als er iets verandert in je situatie

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies?

De exacte kosten voor hypotheekadvies zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de tijd die in het advies- en uitzoekwerk gaat zitten. Zo kost het aanvragen van een hypotheek voor een volgende woning vaak wat meer tijd dan voor een eerste woning. In het eerste gesprek met je hypotheekadviseur kan hij of zij je precies vertellen wat in jouw geval de kosten zijn voor een adviestraject. Een mooie meevaller is dat de kosten bijna altijd fiscaal aftrekbaar zijn als het gaat om een hypotheek voor jouw hoofdverblijf. Je mag de advieskosten dan aftrekken van de belasting bij je jaaraangifte.

Hoe kan ik gebruikmaken van de gratis bespaarcheck voor het verduurzamen van mijn woning?

Je woning verduurzamen en energiezuiniger maken kan op allerlei manieren. Maar wat past nu het beste bij jou? Wat levert het op? En hoe pak je het aan? Bij Veldsink krijg je een totaaloplossing op maat voor zowel het financieren, het verzekeren als het verduurzamen van je huis. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en profiteer van een gratis bespaarcheck* t.w.v. € 189,-

Wat houdt deze bespaarcheck in?
✓ Uitgebreid verduurzamingsadvies door een adviseur bij je thuis (zonnepanelen, isolatie, glas, verwarming)
✓ Offertes voor alle mogelijke oplossingen
✓ Coördinatie van installaties + garanties hierop
✓ Persoonlijk, onafhankelijk Energiepaspoort™
✓ Hulp bij subsidieaanvragen

*De bespaarcheck is gratis voor klanten van Veldsink Advies die bezig zijn met het verduurzamen van de woning.

Wat gebeurt er met mijn hypotheek als mijn situatie verandert?

Als je situatie verandert, kan dat invloed hebben op allerlei zaken zoals je hypotheek en je verzekeringen. Bespreek met jouw adviseur wat de gevolgen zijn in de volgende gevallen:

 • Samenwonen of trouwen: wat moet je regelen? Is een samenlevingscontract of testament nodig? Hoe voorkom je dubbele verzekeringen?
 • Scheiden: wat gebeurt er met de hypotheek als je uit elkaar gaat?
 • Overlijden: wat gebeurt er met de hypotheek als jij of je partner overlijdt? Is het slim om een overlijdensrisicoverzekering (orv) af te sluiten?
 • Arbeidsongeschiktheid: is er wel of geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) nodig?
 • Werkloosheid: wat gebeurt er bij werkloosheid? Moet je je hiervoor verzekeren?
 • Minder werken: blijft de hypotheek betaalbaar als je minder gaat werken?
 • Pensioen: wat gebeurt er met de hypotheekrenteaftrek als je met pensioen gaat? Blijft de hypotheek betaalbaar?
 • Erfenis: kan je een erfenis gebruiken om extra af te lossen? Hoeveel boete moet je dan betalen?
Woondromer
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden