Jouw woondromen

Woondromer

Verhuizen

Als jouw ideale woonsituatie verandert en jouw huidige huis daarom niet meer bij je past, is verhuizen een oplossing. Of wil je jouw eerste woning kopen? Goed onderbouwd financieel advies geeft je inzicht: zijn al je wensen haalbaar?

Woondromer

Verduurzamen

Energiebesparende maatregelen voor je woning? Slim! Verduurzaming draagt bij aan een betere wereld, bespaart energiekosten en verhoogt je woningwaarde. Wat levert het op? En hoe ga je dit realiseren?

Woondromer

Verbouwen

Een verbouwing verhoogt je wooncomfort. De aanpassingen maken je huis toekomstbestendig en zorgen voor waardevermeerdering. Welk bedrag heb jij nodig zodat jouw woondroom werkelijkheid wordt?

Je huidige en toekomstige financiële situatie

Wat jouw woondroom ook is, met persoonlijk advies maak je deze droom concreet. Vaak is er financieel meer mogelijk dan je denkt. Het gaat erom dat je jouw mogelijkheden kent en de juiste keuzes maakt.

 • Welke hypotheek kies je als je verhuist?
 • Wil je de lage hypotheekrente meeverhuizen?
 • Hoe zet je de overwaarde op je huis slim in?
 • Kun je besparen op jouw maandlasten?
 • Welke regelingen zijn er voor starters op de woningmarkt?
 • Hoe kun je een verbouwing of verduurzaming financieren?

Maak jouw woondroom concreet

Onze adviseurs kennen de mogelijkheden en helpen je graag. Wij zoeken voor je uit wat in jouw persoonlijke situatie gunstig en verstandig is. Zo krijg jij altijd passend advies. Wil je jouw woondroom vervolgens realiseren? Dan regelen wij het financiële deel ook voor je.

Jouw woondroom concreet maken? Kijk bij ons wat kan.

Ja, ik wil een afspraak

woondromer

“We wisten niet dat er zoveel mogelijk was met de overwaarde op onze woning. Dankzij goed advies van onze adviseur bij Veldsink Advies en zijn hulp bij het rondkrijgen van de financiering hebben we nu extra vierkante meters door een mooie dakkapel. Ook verlagen we met de nieuwe zonnepanelen onze energierekening. Zo kunnen we hier nog heel lang fijn wonen zonder ervoor te hoeven verhuizen.”
Frank en Marijke uit Eindhoven

Veelgestelde vragen

Hoeveel bedraagt mijn maximale hypotheek?

Met onze hypotheekberekening kun je makkelijk online je hypotheek berekenen. Zo weet je meteen binnen welk budget je naar woningen kunt kijken. Handig als je op zoek bent naar een koophuis, of als je gewoon nieuwsgierig bent hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Met onze tool bereken je direct jouw maximale hypotheek.

Let op: de uitkomst van de tool geeft een indicatie van je maximale hypotheek. Bij het berekenen van je maximale hypotheek spelen meer factoren een rol. Ga daarom niet meteen op huizenjacht, maar maak eerst een afspraak met een hypotheekadviseur van Veldsink Advies. Die kan heel nauwkeurig voor je berekenen hoeveel jij maximaal aan hypotheek kunt krijgen.

Waarom is het verstandig om naar een onafhankelijk hypotheekadviseur te gaan?

Wil je een (volgend) huis kopen, je woning verbouwen of verduurzamen en weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Of is je persoonlijke situatie veranderd en wil je weten wat dat betekent voor je hypotheek? Dan is het verstandig om naar een onafhankelijk adviseur van Veldsink te gaan. Waarom?

1. De adviseur kent de hypotheekaanbieders, hun voorwaarden en het proces
2. De adviseur maakt een exacte berekening voor jouw situatie
3. Je krijgt onafhankelijk hypotheek- en financieel advies
4. De adviseur vraagt de hypotheek voor je aan
5. De adviseur denkt met je mee als er iets verandert in je situatie

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies?

De exacte kosten voor hypotheekadvies zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en de tijd die in het advies- en uitzoekwerk gaat zitten. Zo kost het aanvragen van een hypotheek voor een volgende woning vaak wat meer tijd dan voor een eerste woning. In het eerste gesprek met je hypotheekadviseur kan hij of zij je precies vertellen wat in jouw geval de kosten zijn voor een adviestraject. Een mooie meevaller is dat de kosten bijna altijd fiscaal aftrekbaar zijn als het gaat om een hypotheek voor jouw hoofdverblijf. Je mag de advieskosten dan aftrekken van de belasting bij je jaaraangifte.

Hoe kan ik gebruikmaken van de gratis bespaarcheck voor het verduurzamen van mijn woning?

Je woning verduurzamen en energiezuiniger maken kan op allerlei manieren. Maar wat past nu het beste bij jou? Wat levert het op? En hoe pak je het aan? Bij Veldsink krijg je een totaaloplossing op maat voor zowel het financieren, het verzekeren als het verduurzamen van je huis. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en profiteer van een gratis bespaarcheck* t.w.v. € 189,-

Wat houdt deze bespaarcheck in?
✓ Uitgebreid verduurzamingsadvies door een adviseur bij je thuis (zonnepanelen, isolatie, glas, verwarming)
✓ Offertes voor alle mogelijke oplossingen
✓ Coördinatie van installaties + garanties hierop
✓ Persoonlijk, onafhankelijk Energiepaspoort™
✓ Hulp bij subsidie en btw-teruggave

*De bespaarcheck is gratis voor klanten van Veldsink Advies die bezig zijn met het verduurzamen van de woning.

Gerelateerde artikelen

Woondromer

Welke droom heb jij voor je huis?

Zie jij al voor je wat jouw ideale woonsituatie is? Wil je gaan verhuizen, verduurzamen of verbouwen om die droom te bereiken? Wat jouw woondroom ook is: met financieel advies op maat komt die droom dichterbij dan je denkt.

Lees meer
Woondromer

Een eigen huis binnen handbereik?

De huizenprijzen dalen, er is meer aanbod, maar de hypotheekrente is ook gestegen. Is dit het ideale moment om jouw eerste eigen huis te kopen? Weet dat er vaak meer mogelijk is dan je denkt om jouw woondroom te realiseren. Met persoonlijk financieel advies begin jij goed voorbereid aan dit avontuur.

Lees meer
Woondromer

Nieuw huis, nieuwe hypotheek?

Wist je dat je een (lage) hypotheekrente mogelijk mee kunt nemen als je een nieuwe woning koopt? Met de meeneemregeling, ook wel bekend als verhuisregeling, neem je de huidige rente en de rentevaste periode van je lening mee naar je nieuwe woning.

Lees meer
Woondromer

Je huis verduurzamen? Zo financier je de verbouwing

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Ben je van plan om op korte termijn een verbouwing te doen en zo je huis te verduurzamen? Weet dat er interessante mogelijkheden zijn voor de financiering. Wij vertellen je meer.

Lees meer
Woondromer

Deze 6 subsidies helpen jou om te verduurzamen

Je kunt als woningbezitter bijna niet meer om verduurzamen heen. De hoge energiekosten helpen mee in de beslissing om er nú werk van te maken. Maar hoe ga je dat financieren?

Lees meer
Woondromer

Hoe verzeker je zonnepanelen?

Steeds meer mensen laten zonnepanelen installeren om op die manier een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Ook spelen natuurlijk de hoge energiekosten een rol. Maar zijn zonnepanelen automatisch verzekerd? Of moet je de installatie melden bij je verzekeraar?

Lees meer
Woondromer

Koop jij je eerste huis? Houd dan hier rekening mee

Klaar voor het kopen van je eerste huis? Voordat je allerlei droomhuizen gaat bekijken, is het belangrijk om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Bovendien zijn er nogal wat zaken waar je rekening mee moet houden voordat je de sleutel van je eigen paleisje in ontvangst kunt nemen.

Lees meer
Woondromer

Huis verbouwen? Vergeet deze zes dingen niet

Een nieuwe badkamer, ruimere keuken of baby op komst. Wat de reden van een verbouwing ook is, aan deze zes dingen moet je zeker denken.

Lees meer
Woondromer

Welke verbouwingen verhogen de waarde van je huis?

Heb je een koophuis? Dan kan een verbouwing interessant zijn. Met slimme ingrepen kun je de waarde van je huis flink verhogen. Maar hoe kun je je huis nu het meest in waarde laten stijgen?

Lees meer
Woondromer
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden