Veldsink – vd Heijden, Helvoirt

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Vestigingsdirecteur en zakelijk adviseur

Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf. Daar kun je op rekenen!

Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die kun je vinden bij Veldsink Advies. Daar staan wij voor. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpen wij je graag. Neem dus gerust contact met ons op.

In het centrum van Helvoirt vind je ons als assurantiekantoor en als Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Je kunt er terecht voor al je bankzaken, hypotheken, particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. Er is daarnaast een vestiging in Haaren waar je ook binnen kunt lopen met al je financiële vragen. We zijn een familiebedrijf en al jaren een bekende naam in de dorpen waar we gevestigd zijn. Wat begon vanuit een zolderkamer, is uitgegroeid tot een kantoor waar je met vertrouwen je financiële planning kunt onderbrengen.

Alleen jouw belang telt
Je krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor je verzekering(en) en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekeringen niet gebonden aan één aanbieder. Je bepaalt zelf hoeveel service je wil en daar betaal je ons voor. Daardoor richten we ons op maar op één ding: jouw belang. Is het bijvoorbeeld interessanter om je auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon.

Met persoonlijke betrokkenheid
Het ‘Veldsink – vd Heijden’ gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in jouw situatie, onze persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren.

Je kunt voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor. We bemiddelen exclusief voor RegioBank; een betrokken bank met passende betaal- en spaarproducten.

Het is misschien een cliché, maar niet minder waar: onze deur staat altijd voor je open en de koffie wordt vers voor je gezet.

Adviseurs

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Vestigingsdirecteur en zakelijk adviseur

Renée van Hal

Renée van Hal

RegioBank en particulier adviseur binnendienst

Luc Schuurkes

Luc Schuurkes

Hypotheekadviseur

Suzanne van Ouwerkerk

Suzanne van Ouwerkerk

Particulier adviseur binnendienst

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?
12 juni 2024

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?

Het nieuwe kabinet maakte onlangs het regeerakkoord op hoofdlijnen bekend. Het aanpakken van de wooncrisis heeft topprioriteit voor het kabinet. Met de nieuwe plannen in het regeerakkoord moet het makkelijker en betaalbaarder worden om een huis te kopen of te hebben. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor de huizenmarkt? En wat betekent dit voor jouw situatie? Wij leggen je de 4 belangrijkste veranderingen uit.

Duurzaam
Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis
11 juni 2024

Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Maar wat past nu het beste bij jouw huis? Wat kost het en wat levert het op? En ook niet onbelangrijk: hoe pak je het aan? Wat de belangrijkste reden is om te verduurzamen, maakt niet eens zo heel veel uit. Je ervaart op alle vlakken de voordelen. Onze handige checklist helpt je stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis.

Reizen
Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen
10 juni 2024

Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen

Of je deze zomer nu met een tentje op reis gaat of van festival naar festival toert, je wilt genieten zonder zorgen. Waarschijnlijk neem je flink wat waardevolle spullen mee. Denk aan je telefoon, camera, tablet, zonnebril, laptop, horloge, koptelefoon of e-reader… Zijn die eigenlijk wel verzekerd in de tent? We leggen uit hoe je diefstal uit je tent kunt voorkomen en hoe je je spullen beter beschermt. Zo kun jij onbezorgd genieten deze zomer.

Meer nieuws
Veldsink – vd Heijden, Helvoirt
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

RegioBank
 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden