Veldsink – vd Heijden Helvoirt

Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Vestigingsdirecteur en zakelijk adviseur

In het centrum van Helvoirt vindt u ons als assurantiekantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt terecht voor al uw bankzaken, hypotheken, particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Er is daarnaast een vestiging in Haaren waar u ook binnen kunt lopen met al uw financiële vragen. We zijn een familiebedrijf en al jaren een bekende naam in de dorpen waar we gevestigd zijn. Wat begon vanuit een zolderkamer, is uitgegroeid tot een kantoor waar u met vertrouwen uw financiële planning kunt onderbrengen.

Alleen uw belang telt
U krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor uw verzekering en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekering(en) niet gebonden aan één aanbieder. U bepaalt zelf hoeveel service u wilt en daar betaalt u ons voor. Daardoor richten we ons op maar op één ding: uw belang. Is het voor u bijvoorbeeld interessanter om uw auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon.

Met persoonlijke betrokkenheid
Het ‘Veldsink – vd Heijden’ gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in uw situatie, persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren. U kunt voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor. We bemiddelen exclusief voor RegioBank; een betrokken bank met passende betaal- en spaarproducten.

Het is misschien een cliché, maar niet minder waar: onze deur staat altijd voor u open en de koffie wordt vers voor u gezet.

Adviseurs

Ad Akkermans

Ad Akkermans

Hypotheekadviseur buitendienst

Renée van Hal

Renée van Hal

RegioBank en particulier adviseur binnendienst

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Veldsink – vd Heijden Helvoirt
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

RegioBank
 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ