Veldsink – Quivoir Lith

Welkom bij Veldsink – Quivoir 

Veldsink – Quivoir kent twee kantoren, gelegen aan de Molenstraat in Megen en aan de Mr. van Coothstraat in Lith. Op beide kantoren kunt u terecht voor al uw bankzaken, verzekeringen, hypotheek en overige zaken omtrent financieel advies. Veldsink – Quivoir heeft kennis op al deze gebieden op beide locaties. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij een ideale combinatie; een financieel adviseur die ook bemiddelt in bankproducten (exclusief voor RegioBank).

De veranderende markt en wettelijke vereisten hebben ons tot de beslissing gebracht om samen te gaan werken met Veldsink Advies. Uitgangspunt daarbij is dat de wijze waarop wij ons beroep uitoefenen ook op de langere termijn gehandhaafd moet blijven. Met Veldsink Advies hebben wij de partij gevonden waarbij wij de kwaliteit van onze dienstverlening, alsmede onze laagdrempelige benadering ook in de toekomst kunnen veiligstellen.

Waarom Veldsink Advies?
Het familiebedrijf Veldsink Advies is al sinds 1979 specialist in het bieden van onafhankelijk financieel advies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Binnen deze succesformule kent het bedrijf inmiddels 60 vestigingen. Iedere vestiging van Veldsink Advies geniet in haar regio een uitstekende reputatie als allround financieel dienstverlener. Door ons aan te sluiten bij deze grotere organisatie zijn wij nog beter in staat om uw belangen te behartigen.

Adviseurs

Jeroen Mulders

Jeroen Mulders

Particulier adviseur binnendienst

Jeroen Hofhuis

Jeroen Hofhuis

Marjola Houtman

Marjola Houtman

Particulier adviseur binnendienst

Dani Sieben

Dani Sieben

Stagiair

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Veldsink – Quivoir Lith
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

RegioBank
 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden