Veldsink – Quivoir Lith

Momenteel zijn we telefonisch niet zo goed bereikbaar als dat u van ons gewend bent door onvoorziene omstandigheden. Mocht u er niet door komen, stuur ons dan even een e-mail en we komen daar zo snel mogelijk bij u op terug.

Welkom bij Veldsink – Quivoir 

Veldsink – Quivoir kent twee kantoren, gelegen aan de Molenstraat in Megen en aan de Mr. van Coothstraat in Lith. Op beide kantoren kunt u terecht voor al uw bankzaken, verzekeringen, hypotheek en overige zaken omtrent financieel advies. Veldsink – Quivoir heeft kennis op al deze gebieden op beide locaties. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij een ideale combinatie; een financieel adviseur die ook bemiddelt in bankproducten (exclusief voor RegioBank).

De veranderende markt en wettelijke vereisten hebben ons tot de beslissing gebracht om samen te gaan werken met Veldsink Advies. Uitgangspunt daarbij is dat de wijze waarop wij ons beroep uitoefenen ook op de langere termijn gehandhaafd moet blijven. Met Veldsink Advies hebben wij de partij gevonden waarbij wij de kwaliteit van onze dienstverlening, alsmede onze laagdrempelige benadering ook in de toekomst kunnen veiligstellen.

Waarom Veldsink Advies?
Het familiebedrijf Veldsink Advies is al sinds 1979 specialist in het bieden van onafhankelijk financieel advies voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Binnen deze succesformule kent het bedrijf inmiddels 26 vestigingen. Iedere vestiging van Veldsink Advies geniet in haar regio een uitstekende reputatie als allround financieel dienstverlener. Door ons aan te sluiten bij deze grotere organisatie zijn wij nog beter in staat om uw belangen te behartigen.

Adviseurs

Jeroen Mulders

Jeroen Mulders

Particulier adviseur binnendienst

Tonny van Tongeren

Tonny van Tongeren

Hypotheekadviseur buitendienst

Jeroen Hofhuis

Jeroen Hofhuis

Marjola Houtman

Marjola Houtman

Particulier adviseur binnendienst

Dani Sieben

Dani Sieben

Stagiair

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Veldsink – Quivoir Lith
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

RegioBank
 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ