Samenwonen

Gaan samenwonen is een bijzonder moment in je leven. Je gaat niet alleen een huis en spullen delen, maar ook je financiële zaken. Met een adviseur alles op een rijtje zetten kan veel geld schelen.

Voordat je gaat samenwonen, moet je veel dingen regelen. Adreswijzigingen doorgeven, spullen uitzoeken, misschien nieuwe spullen kopen, je bankzaken op orde brengen, noem maar op. Maar samenwonen heeft ook invloed op je verzekeringen. Had je allebei een eigen woning, dan heb je veel verzekeringen dubbel. Denk aan de inboedelverzekering. Woonde één van jullie nog niet op zichzelf, dan moeten bestaande verzekeringen worden aangepast. Misschien is een heel nieuw verzekeringspakket zelfs voordeliger. Onze adviseurs kijken samen met jou naar alle verzekeringen en zorgen dat je niet te veel, maar ook niet te weinig heeft verzekerd.

Gaan samenwonen is een goed moment om alle spaarrekeningen en pensioenregelingen eens door te nemen. Misschien wil je wel meer of juist minder gaan sparen. We gaan ook na of alles goed geregeld is als één van jullie iets overkomt. En als je nog een huis zoekt, kan onze adviseur voor je berekenen of een huis kopen misschien een optie is. Zo ga je onbezorgd samenwonen.

Kom samen eens langs om erover te praten. Het verplicht je tot niets. Bellen mag natuurlijk ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Samenwonen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden