Samenwonen

Gaan samenwonen is een bijzonder moment in uw leven. U gaat niet alleen een huis en spullen delen, maar ook uw financiële zaken. Met een adviseur alles op een rijtje zetten kan veel geld schelen.

Voordat u gaat samenwonen, moet u veel dingen regelen. Adreswijzigingen doorgeven, spullen uitzoeken, misschien nieuwe spullen kopen, uw bankzaken op orde brengen, noem maar op. Maar samenwonen heeft ook invloed op uw verzekeringen. Had u allebei een eigen woning, dan heeft u veel verzekeringen dubbel. Denk aan de inboedelverzekering. Woonde een van u nog niet op zichzelf, dan moeten bestaande verzekeringen worden aangepast. Misschien is een heel nieuw verzekeringspakket zelfs voordeliger. Onze adviseurs kijken samen met u naar alle verzekeringen en zorgen dat u niet te veel, maar ook niet te weinig heeft verzekerd.

Gaan samenwonen is een goed moment om alle spaarrekeningen en pensioenregelingen eens door te nemen. Misschien wilt u wel meer of juist minder gaan sparen. We gaan ook na of alles goed geregeld is als een van u iets overkomt. En als u nog een huis zoekt, kan onze adviseur voor u berekenen of een huis kopen misschien een optie is. Zo gaat u onbezorgd samenwonen.

Kom samen eens langs om erover te praten. Het verplicht u tot niets. Bellen mag natuurlijk ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Samenwonen
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken