Aansprakelijkheid

Een aansprakelijkheidsverzekering hoort in ieder verzekeringspakket thuis. Het is niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Maar hij beschermt u voor een laag bedrag tegen hoge kosten.

Een ongeluk kan iedereen overkomen. Wie heeft er niet weleens een glas omgegooid? Maar stel dat u bij de buren tegen die hele dure vaas aan stoot. Niemand zal direct boos op u worden, maar de vaas is wel kapot. Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt er dan voor dat uw buren de schade vergoed krijgen. Dat scheelt u een hoop geld en mogelijk een burenruzie.

Een aansprakelijkheidspolis vergoedt meestal schade die u en uw gezinsleden aanrichten tot 1 miljoen euro. Dat lijkt veel, maar als iemand door uw toedoen ernstig gewond raakt, kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u nog geen aansprakelijkheidsverzekering? Wij regelen het graag voor u. Ook als u wel zo’n verzekering heeft, kan het lonen om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Zo is de aansprakelijkheidsdekking vaak onderdeel van een compleet pakket aan verzekeringen. Brengt u daarin ook andere verzekeringen onder, dan kan dat voordeel opleveren.

Onze adviseurs helpen u bij het maken van de beste keuze. Bel ons voor meer informatie of kom langs bij onze vestiging bij u in de buurt. Er is altijd iemand die tijd voor u heeft.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Aansprakelijkheid
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken