Pensioen

Je pensioen is misschien al dichtbij of juist nog ver weg. Maar iedereen heeft wel plannen voor een mooie onbezorgde oude dag. Wij maken deze pensioenplannen werkelijkheid, samen met jou.

De AOW-leeftijd gaat omhoog. We moeten dus langer doorwerken. Maar je pensioen bestaat uit meer onderdelen. Zo bouw je via je werkgever pensioen op. En je spaart zonder dat je het weet vaak al inkomen voor later bij elkaar. Zoals met een spaarrekening, een lijfrenteverzekering of een eigen huis. Het pensioen is voor later én voor nu. Want als je tijdig begint met het opzij zetten van geld voor uw pensioen, hoef je je later geen zorgen te maken.

Onze adviseurs brengen met jou in kaart hoeveel pensioen je nu al hebt opgebouwd. Ben je weleens van baan veranderd, dan is er een kans dat je een pensioengat hebt. Wij staan ook stil bij het pensioen dat je werkelijk nodig hebt. Wat zijn je plannen? De wereld rondreizen of genieten van rust en kleinkinderen? Jouw wensen bepalen hoeveel pensioen je nodig hebt. Daarna zorgen we ervoor dat je genoeg bij elkaar spaart om jouw wensen te realiseren. Het kan zomaar zijn dat je niet langer hoeft door te werken, maar juist eerder kunt stoppen met werken!

Bel ons voor een afspraak of kom langs bij ons kantoor in de buurt, want met nadenken over het pensioen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Pensioen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden