Pensioen

Uw pensioen is misschien al dichtbij of juist nog ver weg. Maar iedereen heeft wel plannen voor een mooie onbezorgde oude dag. Wij maken uw pensioenplannen werkelijkheid, samen met u.

De AOW-leeftijd gaat omhoog. We moeten dus langer doorwerken. Maar uw pensioen bestaat uit meer onderdelen. Zo bouwt u via uw werkgever pensioen op. En u spaart zonder dat u het weet vaak al inkomen voor later bij elkaar. Zoals met een spaarrekening, een lijfrenteverzekering of een eigen huis. Uw pensioen is voor later én voor nu. Want als u tijdig begint met het opzij zetten van geld voor uw pensioen, hoeft u zich later geen zorgen te maken.

Onze adviseurs brengen met u in kaart hoeveel pensioen u nu al heeft opgebouwd. Bent u weleens van baan veranderd, dan is er een kans dat u een pensioengat heeft. Wij staan ook stil bij het pensioen dat u werkelijk nodig heeft. Wat zijn uw plannen? De wereld rondreizen of genieten van rust en kleinkinderen? Uw wensen bepalen hoeveel pensioen u nodig heeft. Daarna zorgen we ervoor dat u genoeg bij elkaar spaart om uw wensen te realiseren. Het kan zomaar zijn dat u niet langer hoeft door te werken, maar juist eerder kunt stoppen met werken!

Bel ons voor een afspraak of kom langs bij ons kantoor in de buurt, want met pensioen kunt u niet vroeg genoeg beginnen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Pensioen
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken