Pensioen

Je pensioen is misschien al dichtbij of juist nog ver weg. Maar iedereen heeft wel plannen voor een mooie onbezorgde oude dag. Wij maken deze pensioenplannen werkelijkheid, samen met jou.

De AOW-leeftijd gaat omhoog. We moeten dus langer doorwerken. Maar je pensioen bestaat uit meer onderdelen. Zo bouw je via je werkgever pensioen op. En je spaart zonder dat je het weet vaak al inkomen voor later bij elkaar. Zoals met een spaarrekening, een lijfrenteverzekering of een eigen huis. Het pensioen is voor later én voor nu. Want als je tijdig begint met het opzij zetten van geld voor uw pensioen, hoef je je later geen zorgen te maken.

Onze adviseurs brengen met jou in kaart hoeveel pensioen je nu al hebt opgebouwd. Ben je weleens van baan veranderd, dan is er een kans dat je een pensioengat hebt. Wij staan ook stil bij het pensioen dat je werkelijk nodig hebt. Wat zijn je plannen? De wereld rondreizen of genieten van rust en kleinkinderen? Jouw wensen bepalen hoeveel pensioen je nodig hebt. Daarna zorgen we ervoor dat je genoeg bij elkaar spaart om jouw wensen te realiseren. Het kan zomaar zijn dat je niet langer hoeft door te werken, maar juist eerder kunt stoppen met werken!

Bel ons voor een afspraak of kom langs bij ons kantoor in de buurt, want met nadenken over het pensioen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Pensioen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ