Pensioen

Je pensioen is misschien al dichtbij of juist nog ver weg. Maar iedereen heeft wel plannen voor een mooie onbezorgde oude dag. Wij maken deze pensioenplannen werkelijkheid, samen met jou.

De AOW-leeftijd gaat omhoog. We moeten dus langer doorwerken. Maar je pensioen bestaat uit meer onderdelen. Zo bouw je via je werkgever pensioen op. En je spaart zonder dat je het weet vaak al inkomen voor later bij elkaar. Zoals met een spaarrekening, een lijfrenteverzekering of een eigen huis. Het pensioen is voor later én voor nu. Want als je tijdig begint met het opzij zetten van geld voor uw pensioen, hoef je je later geen zorgen te maken.

Onze adviseurs brengen met jou in kaart hoeveel pensioen je nu al hebt opgebouwd. Ben je weleens van baan veranderd, dan is er een kans dat je een pensioengat hebt. Wij staan ook stil bij het pensioen dat je werkelijk nodig hebt. Wat zijn je plannen? De wereld rondreizen of genieten van rust en kleinkinderen? Jouw wensen bepalen hoeveel pensioen je nodig hebt. Daarna zorgen we ervoor dat je genoeg bij elkaar spaart om jouw wensen te realiseren. Het kan zomaar zijn dat je niet langer hoeft door te werken, maar juist eerder kunt stoppen met werken!

Bel ons voor een afspraak of kom langs bij ons kantoor in de buurt, want met nadenken over het pensioen kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Pensioen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ