Kostbaarheden binnen en buiten

Veel mensen hebben sieraden, kunst, antiek, bijzondere verzamelingen of dure horloges in huis. Bij schade aan of diefstal van deze bijzondere spullen krijg je een vergoeding uit de inboedelverzekering. Maar die is heel beperkt.

Als je kostbaarheden bezit, is het goed om daarvan een lijst op te stellen en foto’s te maken. Dan weet je precies wat je in huis hebt. Wij nemen die lijst graag met je door om te kijken of een kostbaarhedenverzekering voor jou een slimme oplossing is. Deze specifieke verzekering vergoedt een veel hoger bedrag bij schade, diefstal en soms ook verlies. Bovendien kun je deze spullen ook verzekeren voor verlies en diefstal buitenshuis.

Vaak weten mensen zelf niet hoe waardevol hun bezittingen zijn. Als de goudprijs stijgt, kunnen je sieraden veel meer waard worden. Daarom is een taxatie in sommige gevallen handig. Onze adviseurs weten welke verzekering het beste aansluit op jouw situatie en kunnen een taxatie regelen als dat nodig is.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Op huizenjacht? Ga praten met je adviseur!
30 september 2020

Op huizenjacht? Ga praten met je adviseur!

Online naar huizen zoeken heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Op Funda tover je met een druk op de knop alle koophuizen tevoorschijn die aan je wensen voldoen. En voor je budget vertrouw je op een van de vele sites waar je heel makkelijk je maximale hypotheek kunt berekenen. Je vult het eigen inkomen en dat van je partner in, en er rolt een bedrag uit. Grote kans dat dát het bedrag is waarmee je op zoek gaat op Funda. Liefst nog ietsje hoger, want er valt natuurlijk altijd te onderhandelen.

Meer nieuws
Kostbaarheden binnen en buiten
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ