Woonverzekeringen

Jouw huis en je bezittingen zijn je veel waard. Het is dus logisch om ze te verzekeren. Wij leggen je graag uit hoe je jouw inboedel, huis en kostbaarheden het beste verzekert.

Iedereen weet dat de waarde van huizen in de loop van de tijd verandert. Realiseer je je ook dat hetzelfde geldt voor de waarde van je bezittingen? Je koopt nieuwe spullen en doet oude spullen van de hand. Daarbij denk je niet meteen aan het aanpassen van je verzekeringspakket.

Bij ons zijn je woonverzekeringen in goede handen. Wij kennen jou en weten wat je nodig hebt. Wij stellen de beste dekking voor je samen tegen een goede premie. Bovendien beschermen wij je periodiek tegen oververzekering of onderverzekering, zodat je nooit te veel of te weinig hebt verzekerd.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Woonverzekeringen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden