Woonverzekeringen

Jouw huis en je bezittingen zijn je veel waard. Het is dus logisch om ze te verzekeren. Wij leggen je graag uit hoe je jouw inboedel, huis en kostbaarheden het beste verzekert.

Iedereen weet dat de waarde van huizen in de loop van de tijd verandert. Realiseer je je ook dat hetzelfde geldt voor de waarde van je bezittingen? Je koopt nieuwe spullen en doet oude spullen van de hand. Daarbij denk je niet meteen aan het aanpassen van je verzekeringspakket.

Bij ons zijn je woonverzekeringen in goede handen. Wij kennen jou en weten wat je nodig hebt. Wij stellen de beste dekking voor je samen tegen een goede premie. Bovendien beschermen wij je periodiek tegen oververzekering of onderverzekering, zodat je nooit te veel of te weinig hebt verzekerd.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Woonverzekeringen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ