Verhuizen

Ben je van plan te verhuizen? Droom je van een grotere woning of een huis op een andere plek? Dan zijn er veel mogelijkheden. Wij geven je graag inzicht in wat dat betekent voor jouw hypotheek.

Bespreek bij ons je wens om te verhuizen. Weet je ook waarom je wilt verhuizen? Misschien weet je precies wat je wilt, misschien ook niet. Samen maken we jouw wens concreet. En we kijken naar je financiële situatie. Hoe zit je huidige hypotheek in elkaar? Kun je de hypotheek meeverhuizen of niet? Hoe groot wil en kun je gaan wonen? Misschien is verbouwen wel een optie. Allemaal vragen die je samen met jouw adviseur beantwoordt in een persoonlijk gesprek.

Daarna zoeken we uit wie voor jou het meest passende hypotheekaanbod heeft. Wij werken samen met meer dan dertig geldverstrekkers. Daardoor ben je bij ons verzekerd van de beste hypotheek en kun je je richten op wonen zonder zorgen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Je kunt ook gewoon binnenlopen bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Verhuizen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden