Verhuizen

Ben je van plan te verhuizen? Droom je van een grotere woning of een huis op een andere plek? Dan zijn er veel mogelijkheden. Wij geven je graag inzicht in wat dat betekent voor jouw hypotheek.

Bespreek bij ons je wens om te verhuizen. Weet je ook waarom je wilt verhuizen? Misschien weet je precies wat je wilt, misschien ook niet. Samen maken we jouw wens concreet. En we kijken naar je financiële situatie. Hoe zit je huidige hypotheek in elkaar? Kun je de hypotheek meeverhuizen of niet? Hoe groot wil en kun je gaan wonen? Misschien is verbouwen wel een optie. Allemaal vragen die je samen met jouw adviseur beantwoordt in een persoonlijk gesprek.

Daarna zoeken we uit wie voor jou het meest passende hypotheekaanbod heeft. Wij werken samen met meer dan dertig geldverstrekkers. Daardoor ben je bij ons verzekerd van de beste hypotheek en kun je je richten op wonen zonder zorgen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Je kunt ook gewoon binnenlopen bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Verhuizen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden