Verhuizen

Ben je van plan te verhuizen? Droom je van een grotere woning of een huis op een andere plek? Dan zijn er veel mogelijkheden. Wij geven je graag inzicht in wat dat betekent voor jouw hypotheek.

Bespreek bij ons je wens om te verhuizen. Weet je ook waarom je wilt verhuizen? Misschien weet je precies wat je wilt, misschien ook niet. Samen maken we jouw wens concreet. En we kijken naar je financiële situatie. Hoe zit je huidige hypotheek in elkaar? Kun je de hypotheek meeverhuizen of niet? Hoe groot wil en kun je gaan wonen? Misschien is verbouwen wel een optie. Allemaal vragen die je samen met jouw adviseur beantwoordt in een persoonlijk gesprek.

Daarna zoeken we uit wie voor jou het meest passende hypotheekaanbod heeft. Wij werken samen met meer dan dertig geldverstrekkers. Daardoor ben je bij ons verzekerd van de beste hypotheek en kun je je richten op wonen zonder zorgen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Je kunt ook gewoon binnenlopen bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Verhuizen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ