Verhuizen

Bent u van plan te verhuizen? Droomt u van een grotere woning of een huis op een andere plek? Dan zijn er veel mogelijkheden. Wij geven u graag inzicht in wat dat betekent voor uw hypotheek.

Bespreek bij ons uw wens om te verhuizen. Weet u ook waarom u wilt verhuizen?  Misschien weet u precies wat u wilt, misschien ook niet. Samen maken we uw wens concreet. En we kijken naar uw financiële situatie. Hoe zit uw huidige hypotheek in elkaar? Kunt u de hypotheek meeverhuizen of niet? Hoe groot wilt en kunt u gaan wonen? Misschien is verbouwen wel een optie. Allemaal vragen die u samen met uw adviseur beantwoordt in een persoonlijk gesprek.

Daarna zoeken we uit wie voor u het meest passende hypotheekaanbod heeft. Wij werken samen met meer dan dertig geldverstrekkers. Daardoor bent u bij ons verzekerd van de beste hypotheek en kunt u zich richten op wonen zonder zorgen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. U kunt ook gewoon binnenlopen bij een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Verhuizen
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken