Verhuizen

Ben je van plan te verhuizen? Droom je van een grotere woning of een huis op een andere plek? Dan zijn er veel mogelijkheden. Wij geven je graag inzicht in wat dat betekent voor jouw hypotheek.

Bespreek bij ons je wens om te verhuizen. Weet je ook waarom je wilt verhuizen? Misschien weet je precies wat je wilt, misschien ook niet. Samen maken we jouw wens concreet. En we kijken naar je financiële situatie. Hoe zit je huidige hypotheek in elkaar? Kun je de hypotheek meeverhuizen of niet? Hoe groot wil en kun je gaan wonen? Misschien is verbouwen wel een optie. Allemaal vragen die je samen met jouw adviseur beantwoordt in een persoonlijk gesprek.

Daarna zoeken we uit wie voor jou het meest passende hypotheekaanbod heeft. Wij werken samen met meer dan dertig geldverstrekkers. Daardoor ben je bij ons verzekerd van de beste hypotheek en kun je je richten op wonen zonder zorgen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Je kunt ook gewoon binnenlopen bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Verzekeringen
Doe zonder zorgen mee aan de carnavalsoptocht
03 februari 2023

Doe zonder zorgen mee aan de carnavalsoptocht

Als in februari carnaval losbarst, hebben de echte liefhebbers al een hele voorbereiding achter de rug. Jij bent met je vrienden of je carnavalsvereniging misschien ook al druk met het bouwen aan de praalwagen voor de optocht. Heb je al nagedacht over de veiligheid van je wagen en welke verzekeringen je nodig hebt? We geven je een paar aandachtspunten om rekening mee te houden, zodat je zonder zorgen volop van carnaval kunt genieten. 

Meer nieuws
Verhuizen
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden