Motorverzekering

Een motorfiets koop je niet zomaar. Motorrijden is voor veel mensen een hobby of zelfs een way of life. Met een goede motorverzekering kun je daarvan optimaal genieten. Wij regelen een polis op maat.

Een kostbaar bezit zoals een motor verzeker je. Dat spreekt vanzelf. Als weggebruiker ben je zelfs verplicht om een verzekering te hebben. Zeker als je een echte liefhebber bent, wil je ook verzekerd zijn voor schade en diefstal. Daarvoor hoef je echt geen klassieke Harley Davidson te hebben. Wij helpen je met een passende verzekering die aansluit bij het rijgedrag. Wist je bijvoorbeeld dat je ook voor een zomerdekking kunt kiezen? Zo bespaar je premie als de motor in de winter in de stalling blijft. Sommige verzekeringen vergoeden behalve schade aan de motor ook schade aan de motorkleding. Wel zo prettig als je onverhoopt een schuiver maakt.

Wil je meer weten? Kom langs voor een praatje met een van onze adviseurs. Bellen kan ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?
11 maart 2023

Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?

Als je uit elkaar gaat, is dat heel vervelend. Naast dat er emoties spelen moet je ook nadenken over de praktische gevolgen van een scheiding. Neem nou je verzekeringen. In de tijd dat jullie samen waren, hebben jullie waarschijnlijk diverse gezamenlijke verzekeringen afgesloten. Na een scheiding moet je deze allemaal opnieuw bekijken en laten aanpassen naar de nieuwe situatie. Wij hebben de belangrijkste basisverzekeringen voor je op een rijtje gezet met de gevolgen daarvan als je uit elkaar gaat.

Meer nieuws
Motorverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden