Elektrische auto verzekeren

De elektrische auto is de auto van de toekomst. Goedkoper in gebruik en milieuvriendelijk. In aanschaf zijn elektrische auto’s nog duur. Daarom is het goed om met een adviseur naar de juiste verzekering te kijken.

Als je een volledig elektrische auto koopt, heb je een paar voordelen. Je betaalt bijvoorbeeld geen BPM. Dat is de belasting die voor de aankoop van andere auto’s geldt. En je betaalt geen motorrijtuigenbelasting.

Een elektrische auto is wel duurder dan auto’s die op brandstof rijden. Dat komt voor een groot deel door de hoge prijs van de accu. Bij sommige fabrikanten kun je een accu huren om de aanschafkosten te beperken.

Je kunt bij de meeste verzekeraars een elektrische auto verzekeren. Door de hoge aanschafprijs betaal je vaak wel meer premie. Er zijn wel verschillen tussen bijvoorbeeld volledig elektrische auto’s en hybride auto’s. Daarom is het altijd nuttig om met een van onze adviseurs te kijken naar de beste verzekering in jouw situatie. Wij kunnen bijna alle autoverzekeraars met elkaar vergelijken en weten precies waar je op moet letten.

Loop eens binnen bij onze vestiging bij jou in de buurt. Je mag ons ook altijd bellen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Elektrische auto verzekeren
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden