Elektrische auto verzekeren

De elektrische auto is de auto van de toekomst. Goedkoper in gebruik en milieuvriendelijk. In aanschaf zijn elektrische auto’s nog duur. Daarom is het goed om met een adviseur naar de juiste verzekering te kijken.

Als je een volledig elektrische auto koopt, heb je een paar voordelen. Je betaalt bijvoorbeeld geen BPM. Dat is de belasting die voor de aankoop van andere auto’s geldt. En je betaalt geen motorrijtuigenbelasting.

Een elektrische auto is wel duurder dan auto’s die op brandstof rijden. Dat komt voor een groot deel door de hoge prijs van de accu. Bij sommige fabrikanten kun je een accu huren om de aanschafkosten te beperken.

Je kunt bij de meeste verzekeraars een elektrische auto verzekeren. Door de hoge aanschafprijs betaal je vaak wel meer premie. Er zijn wel verschillen tussen bijvoorbeeld volledig elektrische auto’s en hybride auto’s. Daarom is het altijd nuttig om met een van onze adviseurs te kijken naar de beste verzekering in jouw situatie. Wij kunnen bijna alle autoverzekeraars met elkaar vergelijken en weten precies waar je op moet letten.

Loop eens binnen bij onze vestiging bij jou in de buurt. Je mag ons ook altijd bellen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Elektrische auto verzekeren
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ