Elektrische auto verzekeren

De elektrische auto is de auto van de toekomst. Goedkoper in gebruik en milieuvriendelijk. In aanschaf zijn elektrische auto’s nog duur. Daarom is het goed om met een adviseur naar de juiste verzekering te kijken.

Als je een volledig elektrische auto koopt, heb je een paar voordelen. Je betaalt bijvoorbeeld geen BPM. Dat is de belasting die voor de aankoop van andere auto’s geldt. En je betaalt geen motorrijtuigenbelasting.

Een elektrische auto is wel duurder dan auto’s die op brandstof rijden. Dat komt voor een groot deel door de hoge prijs van de accu. Bij sommige fabrikanten kun je een accu huren om de aanschafkosten te beperken.

Je kunt bij de meeste verzekeraars een elektrische auto verzekeren. Door de hoge aanschafprijs betaal je vaak wel meer premie. Er zijn wel verschillen tussen bijvoorbeeld volledig elektrische auto’s en hybride auto’s. Daarom is het altijd nuttig om met een van onze adviseurs te kijken naar de beste verzekering in jouw situatie. Wij kunnen bijna alle autoverzekeraars met elkaar vergelijken en weten precies waar je op moet letten.

Loop eens binnen bij onze vestiging bij jou in de buurt. Je mag ons ook altijd bellen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?
12 juni 2024

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?

Het nieuwe kabinet maakte onlangs het regeerakkoord op hoofdlijnen bekend. Het aanpakken van de wooncrisis heeft topprioriteit voor het kabinet. Met de nieuwe plannen in het regeerakkoord moet het makkelijker en betaalbaarder worden om een huis te kopen of te hebben. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor de huizenmarkt? En wat betekent dit voor jouw situatie? Wij leggen je de 4 belangrijkste veranderingen uit.

Duurzaam
Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis
11 juni 2024

Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Maar wat past nu het beste bij jouw huis? Wat kost het en wat levert het op? En ook niet onbelangrijk: hoe pak je het aan? Wat de belangrijkste reden is om te verduurzamen, maakt niet eens zo heel veel uit. Je ervaart op alle vlakken de voordelen. Onze handige checklist helpt je stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis.

Reizen
Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen
10 juni 2024

Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen

Of je deze zomer nu met een tentje op reis gaat of van festival naar festival toert, je wilt genieten zonder zorgen. Waarschijnlijk neem je flink wat waardevolle spullen mee. Denk aan je telefoon, camera, tablet, zonnebril, laptop, horloge, koptelefoon of e-reader… Zijn die eigenlijk wel verzekerd in de tent? We leggen uit hoe je diefstal uit je tent kunt voorkomen en hoe je je spullen beter beschermt. Zo kun jij onbezorgd genieten deze zomer.

Meer nieuws
Elektrische auto verzekeren
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden