Autoverzekering

Als je een autoverzekering zoekt, kijk je waarschijnlijk naar de laagste premie. Maar er zijn nog meer dingen belangrijk bij het vergelijken van autoverzekeraars. Wij helpen je met het vergelijken van 25 verzekeraars. Zo heb je de beste dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Er zijn veel vergelijkingssites waar je snel een autoverzekering kunt afsluiten. Je krijgt de laagste premie snel in beeld. Het voordeel van een persoonlijk adviseur is dat hij jouw persoonlijke situatie kent. Hij weet welke voorwaarden en aanvullende dekkingen je wel en/of juist niet nodig hebt. Wij kunnen net als de vergelijkingssites alle grote autoverzekeraars met elkaar vergelijken. Op premie, maar ook op de voorwaarden.

Bij ons kun je je verzekeren tegen vaak dezelfde prijs, maar mét advies. Daardoor weet je zeker dat je de juiste autoverzekering hebt. En daarna houden wij voor je in de gaten of je bij een andere verzekeraar beter uit bent. Bijvoorbeeld omdat de premies zijn gedaald. Of omdat je een nieuwe auto hebt. Ook een verhuizing kan betekenen dat je autoverzekering goedkoper kan.

Wil je weten of je nog goed en tegen een aantrekkelijke premie bent verzekerd? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Betalen en sparen
Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!
12 april 2021

Recreatiewoning in Nederland kopen? Zo financier je dat!

Door de onzekere coronaregels van dit moment, zullen er ook dit jaar weer veel vakanties in eigen land worden geboekt. Een recreatiewoning huren is een mogelijkheid, maar wist je dat kopen ook heel interessant kan zijn? De financiering van een recreatiewoning in Nederland kan op verschillende manieren worden geregeld. Kijk wel goed naar je maximaal te besteden budget zonder dat de betaling van je bestaande vaste lasten niet in het geding komt.

Betalen en sparen
Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!
12 april 2021

Aangifte doen over coronajaar 2020, let op!

Het is weer zover: de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting. Iedereen die hiervoor een uitnodiging van de Belastingdienst heeft ontvangen, moet – al dan niet met toeslagpartner – aangifte doen. Het wordt je tegenwoordig steeds gemakkelijker gemaakt, aangezien veel gegevens vooraf al ingevuld zijn. Het kan echter nooit kwaad om deze gegevens nog even te controleren; vooral in dit coronajaar met tal van nieuwe regels.

Verzekeringen
Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?
06 april 2021

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past het best bij jou?

Je hebt als ondernemer gekozen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) af te sluiten. Verstandige keuze! Zo blijf je verzekerd van inkomsten als je je onverhoopt in zo’n vervelende situatie belandt. Maar hoe sluit je deze verzekering nou af? Een aov is een complexe verzekering waarbij maatwerk van groot belang is. Daarom is het verstandig om van tevoren te bedenken wat je precies wilt verzekeren en waarom. Het inwinnen van deskundig advies op dat gebied helpt je met het maken van de juiste keuze.

Meer nieuws
Autoverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ