Autoverzekering

Als u een autoverzekering zoekt, kijkt u waarschijnlijk naar de laagste premie. Maar er zijn nog meer dingen belangrijk bij het vergelijken van autoverzekeraars. Wij helpen u met het vergelijken van 25 verzekeraars. Zo heeft u de beste dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Er zijn veel vergelijkingssites waar u snel een autoverzekering kunt afsluiten. U krijgt de laagste premie snel in beeld. Het voordeel van een persoonlijk adviseur is dat hij uw persoonlijke situatie kent. Hij weet welke voorwaarden en aanvullende dekkingen u wel en niet nodig heeft. Wij kunnen net als de vergelijkingssites alle grote autoverzekeraars met elkaar vergelijken. Op premie, maar ook op de voorwaarden.

Bij ons kunt u zich verzekeren tegen vaak dezelfde prijs, maar mét advies. Daardoor weet u zeker dat u de juiste autoverzekering heeft. En daarna houden wij voor u in de gaten of u bij een andere verzekeraar beter uit bent. Bijvoorbeeld omdat de premies zijn gedaald. Of omdat u een nieuwe auto heeft. Ook een verhuizing kan betekenen dat uw autoverzekering goedkoper kan.

Wilt u weten of u nog goed en tegen een aantrekkelijke premie bent verzekerd? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Autoverzekering
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken