Autoverzekering

Als je een autoverzekering zoekt, kijk je waarschijnlijk naar de laagste premie. Maar er zijn nog meer dingen belangrijk bij het vergelijken van autoverzekeraars. Wij helpen je met het vergelijken van 25 verzekeraars. Zo heb je de beste dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Er zijn veel vergelijkingssites waar je snel een autoverzekering kunt afsluiten. Je krijgt de laagste premie snel in beeld. Het voordeel van een persoonlijk adviseur is dat hij jouw persoonlijke situatie kent. Hij weet welke voorwaarden en aanvullende dekkingen je wel en/of juist niet nodig hebt. Wij kunnen net als de vergelijkingssites alle grote autoverzekeraars met elkaar vergelijken. Op premie, maar ook op de voorwaarden.

Bij ons kun je je verzekeren tegen vaak dezelfde prijs, maar mét advies. Daardoor weet je zeker dat je de juiste autoverzekering hebt. En daarna houden wij voor je in de gaten of je bij een andere verzekeraar beter uit bent. Bijvoorbeeld omdat de premies zijn gedaald. Of omdat je een nieuwe auto hebt. Ook een verhuizing kan betekenen dat je autoverzekering goedkoper kan.

Wil je weten of je nog goed en tegen een aantrekkelijke premie bent verzekerd? Neem dan contact met ons op.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?
12 juni 2024

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?

Het nieuwe kabinet maakte onlangs het regeerakkoord op hoofdlijnen bekend. Het aanpakken van de wooncrisis heeft topprioriteit voor het kabinet. Met de nieuwe plannen in het regeerakkoord moet het makkelijker en betaalbaarder worden om een huis te kopen of te hebben. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor de huizenmarkt? En wat betekent dit voor jouw situatie? Wij leggen je de 4 belangrijkste veranderingen uit.

Duurzaam
Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis
11 juni 2024

Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Maar wat past nu het beste bij jouw huis? Wat kost het en wat levert het op? En ook niet onbelangrijk: hoe pak je het aan? Wat de belangrijkste reden is om te verduurzamen, maakt niet eens zo heel veel uit. Je ervaart op alle vlakken de voordelen. Onze handige checklist helpt je stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis.

Reizen
Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen
10 juni 2024

Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen

Of je deze zomer nu met een tentje op reis gaat of van festival naar festival toert, je wilt genieten zonder zorgen. Waarschijnlijk neem je flink wat waardevolle spullen mee. Denk aan je telefoon, camera, tablet, zonnebril, laptop, horloge, koptelefoon of e-reader… Zijn die eigenlijk wel verzekerd in de tent? We leggen uit hoe je diefstal uit je tent kunt voorkomen en hoe je je spullen beter beschermt. Zo kun jij onbezorgd genieten deze zomer.

Meer nieuws
Autoverzekering
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden