Vakantievervoer

Bezit je een camper, een caravan of een boot? Dan ben je eigenaar van een bijzonder vervoermiddel. Dat vraagt om een verzekering op maat. Die vind je bij Veldsink Advies.

Wie een boot koopt, steekt veel tijd in het aankoopproces. Je wilt immers goed uit de voeten kunnen op het water en het oog wil ook wat. Het is jammer als je dan geen tijd uittrekt voor het adequaat verzekeren van je nieuwe bezit. Wij hebben specialisten die jou een passende pleziervaartuigenverzekering kunnen adviseren.

Ook een camper of caravan wordt vaak zorgvuldig uitgekozen. Neem dan de tijd en laat ons jou adviseren over het verzekeren van deze bijzondere voertuigen. Dan heb je de juiste dekking voor een goede prijs.

Ben je benieuwd of wij jou een goed aanbod kunnen doen? Neem dan contact met ons op of loop binnen bij ons kantoor in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Vakantievervoer
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ