Vakantievervoer

Bezit je een camper, een caravan of een boot? Dan ben je eigenaar van een bijzonder vervoermiddel. Dat vraagt om een verzekering op maat. Die vind je bij Veldsink Advies.

Wie een boot koopt, steekt veel tijd in het aankoopproces. Je wilt immers goed uit de voeten kunnen op het water en het oog wil ook wat. Het is jammer als je dan geen tijd uittrekt voor het adequaat verzekeren van je nieuwe bezit. Wij hebben specialisten die jou een passende pleziervaartuigenverzekering kunnen adviseren.

Ook een camper of caravan wordt vaak zorgvuldig uitgekozen. Neem dan de tijd en laat ons jou adviseren over het verzekeren van deze bijzondere voertuigen. Dan heb je de juiste dekking voor een goede prijs.

Ben je benieuwd of wij jou een goed aanbod kunnen doen? Neem dan contact met ons op of loop binnen bij ons kantoor in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Vakantievervoer
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden