Vakantievervoer

Bezit je een camper, een caravan of een boot? Dan ben je eigenaar van een bijzonder vervoermiddel. Dat vraagt om een verzekering op maat. Die vind je bij Veldsink Advies.

Wie een boot koopt, steekt veel tijd in het aankoopproces. Je wilt immers goed uit de voeten kunnen op het water en het oog wil ook wat. Het is jammer als je dan geen tijd uittrekt voor het adequaat verzekeren van je nieuwe bezit. Wij hebben specialisten die jou een passende pleziervaartuigenverzekering kunnen adviseren.

Ook een camper of caravan wordt vaak zorgvuldig uitgekozen. Neem dan de tijd en laat ons jou adviseren over het verzekeren van deze bijzondere voertuigen. Dan heb je de juiste dekking voor een goede prijs.

Ben je benieuwd of wij jou een goed aanbod kunnen doen? Neem dan contact met ons op of loop binnen bij ons kantoor in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Preventie
Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen
10 november 2021

Het stookseizoen is weer begonnen – Tips om een schoorsteenbrand te voorkomen

Je leest het bijna nooit in de krant en het komt ook niet in het journaal, maar iedere winter vinden er gemiddeld maar liefst 2000 schoorsteenbranden plaats. Gelukkig vergoedt je opstalverzekering in de meeste gevallen de schade, tenzij je die had kunnen voorkomen. Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Daarom zetten we een paar eenvoudige tips voor je op een rij om een schoorsteenbrand te voorkomen.

Meer nieuws
Vakantievervoer
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden