Rechtsbijstandverzekering

Iedereen heeft wel eens een conflict. Meestal zijn die geschillen wel op te lossen. Maar als u er echt niet uitkomt, is een rechtsbijstandverzekering een uitkomst. Die kan vaker van pas komen dan u denkt.

Er zijn namelijk best veel situaties waarin u rechtshulp kunt gebruiken. Denk aan een conflict met uw werkgever, maar ook aan een vakantievlucht met veel vertraging. Of een grote online bestelling die niet geleverd wordt. Is uw auto op de parkeerplaats aangereden door een onbekende? Ook dan kan uw rechtsbijstandverzekering hulp bieden.

Veel mensen denken pas aan een rechtsbijstandverzekering als er een conflict speelt. Maar dan is het al te laat. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door om zo’n verzekering te sluiten. Want met een rechtsbijstandverzerkering bent u veel goedkoper uit dan wanneer u zelf juridische hulp regelt.

Als u uw rechtsbijstandverzekeraar inschakelt, staat u niet meteen voor de rechter. Eerst probeert uw verzekeraar de zaak in onderling overleg op te lossen. Komt het toch tot een rechtszaak, dan mag u in veel gevallen zelf uw advocaat kiezen.

Wilt u meer weten over rechtsbijstand? Een afspraak met een van onze adviseurs is zo gemaakt. U mag altijd binnenlopen bij ons kantoor in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Rechtsbijstandverzekering
Direct contact

Veldsink Adviesgroep Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  De Pinckart 11
  5674CB Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17.00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken