Voordelen van onze zorgvergelijker

 • Uitgebreid advies bij de keuzemogelijkheden
 • Huidige zorgverzekeraar meenemen in vergelijking
 • Direct overzicht van zorgverzekeringen die passen bij uw persoonlijke wensen
 • De mogelijkheid om de best passende zorgverzekering direct online af te sluiten

Zorgverzekering

Ieder jaar verandert uw zorgverzekering. Het is daarom belangrijk te controleren of deze nog past bij uw persoonlijke situatie. Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen. Wij kijken altijd of, waar én hoe het beter kan. Dat is het voordeel van persoonlijk advies!

In één oogopslag de beste keus

Om u optimale ondersteuning te bieden bij het kiezen van een passende zorgverzekering, bieden wij onze persoonlijke zorgvergelijker aan. Dankzij deze online module ziet u snel en eenvoudig alle premies én voorwaarden op een rij.

Kies uw vestiging en start de vergelijking:

Start uw persoonlijke vergelijking

Tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering

Wist u dat een goede vergelijking al snel een besparing kan opleveren van € 100,- per jaar? Houd daarbij wel rekening met de juiste dekking en staar u niet blind op alleen de korting. Wij helpen u graag op weg met tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering.

Kies de juiste basisverzekering

Er zijn drie soorten basisverzekeringen: natura, restitutie en budget. De verschillen tussen deze zorgverzekeringen zitten in de contracten met zorgverleners. Let op: de budgetverzekering is de goedkoopste, maar de zorgverzekeraar heeft dan weinig contracten met zorgverleners. Hierdoor bestaat de kans dat u hoge zorgkosten kunt krijgen. Deze contracten gelden overigens alleen voor planbare zorg en niet voor spoedeisende hulp.

Maak ook een vergelijking voor u alleen

Veel gezinnen willen samen op een polis. Dit is overzichtelijk en handig voor de betalingen. Toch is dit niet altijd voordelig. Misschien is uw partner bij een andere verzekeraar wel voordeliger uit. Als u niet dezelfde wensen hebt, is het slim om allebei een aparte vergelijking te maken.

Ga verstandig om met uw eigen risico

Heeft u de laatste maanden van het jaar zorg nodig? Denk hierbij aan uw eigen risico. Heeft u uw eigen risico opgemaakt dit jaar? Laat de behandeling dan nog voor 31 december doen. Op 1 januari begint u namelijk weer met een nieuw eigen risico en moet u de behandeling waarschijnlijk zelf betalen.

Verzeker uw kind bij de ouder met de hoogste dekking

Kinderen onder de 18 zijn gratis meeverzekerd. Maar bij wie schrijft u ze bij? Onder u of onder uw partner? Als u dezelfde dekking heeft, is dat niet belangrijk. Heeft u allebei een andere dekking? Schrijf uw kind dan in, bij de ouder met de breedste dekking. Uw kind lift dan automatisch mee op dezelfde dekking. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld orthodontie, maar ook fysiotherapie.

Ga bewust om met medicijnen

Verzekeraars hebben vaak een voorkeur binnen een groep van gelijke medicijnen. Voorbeeld: er is een groep medicijnen met dezelfde werkzame stof en dezelfde dosering, maar met een andere leverancier. U krijgt binnen die groep het ene medicijn wél uit de basisverzekering vergoed en het andere niet. U heeft hebt dus niet altijd een aanvullende dekking voor medicijnen nodig. Als u hier goed naar kijkt, levert dit al snel een flinke besparing op.

Let op dat u niet onderverzekerd bent

De basisverzekering vergoedt medische kosten in het buitenland tot het Nederlandse tarief. Als de zorg duurder is dan in Nederland, kunt u uzelf hiervoor verzekeren via de zorg- of de reisverzekering. Vraag uw adviseur wat voor u de beste oplossing is, zodat u niet dubbel of onderverzekerd bent.

Wel of geen aanvullende verzekering?

Bent u gezond en verwacht u in komend jaar weinig zorgkosten? Dan kunt u overwegen of u wel of geen aanvullende verzekering afsluit. Bedenk bijvoorbeeld hoeveel u voor een aanvullende zorgverzekering betaalt en hoeveel gebruik u ervan denkt te gaan maken. Het is goed mogelijk dat het goedkoper is om de kosten zelf te betalen, in plaats van een aanvullende verzekering af te sluiten. Kijk bijvoorbeeld eens naar uw tandartsverzekering. Twee keer in het jaar een consult betalen is veel goedkoper dan de goedkoopste tandartsverzekering. Hiermee bespaart u tientallen
euro’s.

Zorg-campagne
Wij helpen u graag bij het kiezen en vergelijken!
Bel ons gerust voor persoonlijk advies over uw zorgverzekering.
Direct contact
Altijd gedacht aan overstappen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen en wat de beste keuze zou zijn. Mijn Veldsink adviseur heeft me daarbij geholpen.
Sanne Peters

Zó weet u alles over de zorgverzekering

 • Zorgverzekering
 • Eigen risico & eigen bijdrage
 • Zorgkosten, zorgpremie en eigen risico
 • Naturapolis en restitutiepolis
 • Tips

Forse besparing mogelijk

Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars. Dit kan u € 100 per jaar besparen!

Veel verzekeraars in onze vergelijker

De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: VGZ, Ohra, CZ, Menzis, Nationale Nederlanden, ONVZ, Stad Holland. Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig?

Bel ons dan gerust. Uw persoonlijk adviseur op het gebied van zorgverzekeringen staat u graag persoonlijk te woord. We zijn 5 dagen per week tussen 08.30 – 17.00 uur bereikbaar. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

Zorgverzekering vergelijken
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ