Mijn bedrijf groeit

Het is geweldig als een bedrijf groter wordt. Groeit uw bedrijf, dan bent u een succes als ondernemer. Sommige risico’s groeien met u mee. Wij zorgen dat ze uw plannen niet in de weg staan.

U denkt misschien over het uitbreiden van uw activiteiten: meer personeel aannemen, een nieuwe vestiging openen of nieuwe diensten bieden. Bij elke uitbreiding moet u goed in het oog houden wat dat betekent voor uw risico’s. Meer kans op ziekteverzuim, brandschade of aansprakelijkheidsschade bijvoorbeeld. Ook bij een bedrijfsovername komen specifieke risico’s kijken. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van groeiende ondernemingen. Wij helpen u met het in kaart brengen en houden van uw risico’s. Daarnaast adviseren wij u over de beste verzekeringsoplossing en de mogelijke preventiemaatregelen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor ondernemers? Bel ons dan voor een afspraak. U bent ook altijd van harte welkom op onze vestiging bij u in de buurt.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Mijn bedrijf groeit
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden