Risicomanagement

Een ondernemer heeft veel te managen. Risico’s zijn daar een onderdeel van. Het is prettig als u daarover kunt sparren met een adviseur die naast u staat en denkt als een ondernemer.

Risico’s horen bij ondernemen. Het is daarom belangrijk dat u aandacht besteedt aan preventie. Voorkomen – van brandschade tot ziekteverzuim – is immers beter dan genezen.

Samen met u brengen wij in kaart wat de risico’s precies zijn en hoe u ze kunt afdekken. We kijken naar factoren die u kunnen hinderen bij het bereiken van uw doelstelling. U weet dan beter wat u wel en niet kunt of wilt verzekeren. Want verzekeren is soms maar een klein deel van de oplossing. En als we de risico’s kennen, weten we ook waar uw kansen liggen.

Wij richten ons niet op de verzekeringen, maar op het leren kennen van uw onderneming en de risico’s die u ’s nachts wakker houden. Bel ons voor een afspraak en wij zorgen voor uw nachtrust.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Risicomanagement
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ