Zakelijke hypotheek, financiering of lening

Zakelijk bankieren, persoonlijk en in de buurt

Banken sluiten steeds meer kantoren. Toch is het fijn om even langs te kunnen gaan bij vragen of om iets te regelen. Bij Veldsink kan dat. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank. Kijk hier voor een zelfstandig adviseur van RegioBank bij jou in de buurt.

Zakelijk betalen

Voor een vast bedrag per maand krijg je een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. Jouw betaalpakket is eenvoudig uit te breiden met een zakelijke creditcard. En je krijgt korting op een betaalautomaat van CCV.

Zakelijk sparen

Met de zakelijke spaarrekening van RegioBank bepaal je hoeveel je flexibel en vast wegzet. Wil je sparen voor een aanvulling op je pensioen? Ook daar helpen we graag bij.

Zakelijk lenen

Bij RegioBank kun je zakelijk lenen op een manier die bij jou en jouw onderneming past. Kies voor de bedrijfshypotheek als je een bedrijfspand wilt kopen, (ver)bouwen of herfinancieren. Met ons zakelijk krediet kun je rood staan op je zakelijke rekening. Handig als je soms wat extra financiële ruimte nodig hebt voor je bedrijf.

Hypotheken

Bij RegioBank krijg je een hypotheek op maat. Je kiest uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek vertellen we je graag meer.

Beleggen

Beleggen kan een mooie manier zijn om – als aanvulling op sparen – jouw vermogen te laten groeien. En ingewikkeld is het niet: je bepaalt zelf je inleg en risico. Beleg ook in onze duurzame beleggingsfondsen.

Gewoon binnenlopen

Bij ons loop je gewoon binnen voor een vraag of een persoonlijk advies. Bij Veldsink regel je jouw financiële zaken onder één dak en daarmee houd je alles in een hand. Wij hebben snel in beeld hoe jouw financiële zaken ervoor staan. Zo werken we samen aan een onbezorgd leven.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Zakelijke hypotheek, financiering of lening
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden