Mogelijkheden zakelijke financiering

Er zijn verschillende zakelijke financieringsmogelijkheden, afhankelijk van je behoeften en de financiële situatie van je bedrijf.

Zakelijke betaalrekening

Voor een vast bedrag per maand krijg je een zakelijke bankrekening en betaalpas. Jouw betaalpakket is eenvoudig uit te breiden met een zakelijke creditcard.

Zakelijk sparen

Met een zakelijke spaarrekening bepaal je hoeveel je flexibel en vast wegzet. Wil je sparen voor een aanvulling op je pensioen? Ook daar helpen we je graag bij.

Zakelijk krediet

Zakelijk lenen op een manier die bij jou en jouw onderneming past. Met een zakelijk krediet kun je rood staan op je zakelijke rekening. Handig als je soms wat extra financiële ruimte nodig hebt voor je bedrijf.

Bedrijfshypotheek

Wil je een bedrijfspand kopen, verbouwen of verduurzamen? Zoek je een (opslag)ruimte? Via Veldsink krijg je een bedrijfshypotheek op maat. Je kiest uit verschillende hypotheken met aantrekkelijke rentes. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek vertellen we je graag meer.

Ook als je een pand huurt, kan kopen van een bedrijfspand een verstandig alternatief zijn. Je bouwt zakelijk vermogen op en als de hypotheek is afgelost, is het pand van jezelf. Je kunt het verkopen en de opbrengst inzetten voor bijvoorbeeld je pensioenvoorziening. Heb je al een zakelijke hypotheek? Of loopt de rentevaste periode van je bedrijfshypotheek af? Wellicht is het interessant om deze over te sluiten.

Financieel advies gericht op jouw bedrijf

Meer mogelijkheden zien om jouw bedrijf te laten groeien. De frisse blik van onze adviseurs helpt daarbij. Bij Veldsink regel je jouw financiële zaken onder één dak. Je krijgt advies op maat voor al jouw financiële zaken.

Gun jezelf financiële rust, op de manier die bij jouw onderneming past. We helpen je met persoonlijk en onafhankelijk financieel advies gericht op jouw bedrijf. We ontzorgen je met oplossingen op het gebied van zakelijke financieringen, verzekeringen, pensioenen en risicomanagement.

Samen kijken naar jouw mogelijkheden?

Maak een afspraak

Adviseur klantgesprek

Gerelateerde artikelen

Zakelijke hypotheek, financiering of lening

Past een zakelijke financiering bij jouw onderneming?

Lees meer
Zakelijke hypotheek, financiering of lening

Bedrijfspand kopen: is dat verstandig?

Lees meer
Zakelijke hypotheek, financiering of lening
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden