Mobiliteit en transport

Uw goederen en mensen zijn als het goed is uitstekend verzekerd binnen uw bedrijf. Maar ook buiten de muren van het bedrijfspand is een verzekering nodig.

Als uw onderneming producten maakt of verstuurt, dan wilt u dat ze goed aankomen bij de afnemer. Soms gaat dat mis. Een vervoerder is in die gevallen maar beperkt aansprakelijk voor schade. Een transportverzekering zorgt ervoor dat u niet met verlies blijft zitten als uw goederen beschadigen of kwijtraken tijdens het transport.

Of u een transportverzekering nodig heeft, hangt af van wat uw bedrijf precies doet. Onze adviseur kijkt graag met u of deze verzekering u kan helpen en welk bedrag u dan moet verzekeren. Hij kan ook adviseren over andere risico’s die uw bedrijf loopt.

Uw wagenpark is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Als u zelf goederen vervoert, maar ook als uw personeel in bedrijfsauto’s rijdt. De mobiliteit mag niet lijden onder schade. Wij kunnen dat regelen met een passende verzekering. Dan is mobiliteit van mensen en goederen gegarandeerd.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Mobiliteit en transport
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ