Mobiliteit en transport

Uw goederen en mensen zijn als het goed is uitstekend verzekerd binnen uw bedrijf. Maar ook buiten de muren van het bedrijfspand is een verzekering nodig.

Als uw onderneming producten maakt of verstuurt, dan wilt u dat ze goed aankomen bij de afnemer. Soms gaat dat mis. Een vervoerder is in die gevallen maar beperkt aansprakelijk voor schade. Een transportverzekering zorgt ervoor dat u niet met verlies blijft zitten als uw goederen beschadigen of kwijtraken tijdens het transport.

Of u een transportverzekering nodig heeft, hangt af van wat uw bedrijf precies doet. Onze adviseur kijkt graag met u of deze verzekering u kan helpen en welk bedrag u dan moet verzekeren. Hij kan ook adviseren over andere risico’s die uw bedrijf loopt.

Uw wagenpark is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Als u zelf goederen vervoert, maar ook als uw personeel in bedrijfsauto’s rijdt. De mobiliteit mag niet lijden onder schade. Wij kunnen dat regelen met een passende verzekering. Dan is mobiliteit van mensen en goederen gegarandeerd.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Mobiliteit en transport
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden