Onderneming

Als ondernemer wilt u 100% bezig kunnen zijn met ondernemen. Maar u weet dat ondernemen ook risico nemen is. Wij zorgen dat risico’s die u liever niet wilt lopen zijn afgedekt middels bijvoorbeeld een verzekering.

Een bedrijf moet bezig zijn met kansen, zonder de bedreigingen uit het oog te verliezen. Veldsink Adviesgroep is gespecialiseerd in zakelijk advies en het wegnemen van zorgen bij bedrijven, zodat u geen onnodige tijd en energie kwijt bent aan het verzekeren van gebouw, goederen of transportmiddelen.

Bedrijfsrisico’s volledig wegnemen kunnen wij niet. Maar wij kunnen ze wel in kaart brengen met een risico-inventarisatie. Zo weet u welke verzekeringen u wel en niet nodig heeft. Wij geven u daarnaast advies over preventiemaatregelen die u zelf kunt nemen om risico’s te verkleinen.

Onze adviseurs denken als ondernemer met u mee. Over pensioen en aansprakelijkheid. Maar ook over cybercrime en milieuschade. Wij nemen uw volledige bedrijf onder de loep en u kunt al uw zorgen overlaten aan één partij. Bij Veldsink Adviesgroep heeft u uw zaken goed voor elkaar.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?
11 maart 2023

Welke verzekeringen heb je nodig na een scheiding?

Als je uit elkaar gaat, is dat heel vervelend. Naast dat er emoties spelen moet je ook nadenken over de praktische gevolgen van een scheiding. Neem nou je verzekeringen. In de tijd dat jullie samen waren, hebben jullie waarschijnlijk diverse gezamenlijke verzekeringen afgesloten. Na een scheiding moet je deze allemaal opnieuw bekijken en laten aanpassen naar de nieuwe situatie. Wij hebben de belangrijkste basisverzekeringen voor je op een rijtje gezet met de gevolgen daarvan als je uit elkaar gaat.

Meer nieuws
Onderneming
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden