Onderneming

Als ondernemer wil je 100% bezig kunnen zijn met ondernemen. Maar je weet dat ondernemen ook risico nemen is. Wij zorgen dat risico’s die je liever niet wilt lopen zijn afgedekt middels bijvoorbeeld een verzekering.

Een bedrijf moet bezig zijn met kansen, zonder de bedreigingen uit het oog te verliezen. Veldsink Advies is gespecialiseerd in zakelijk advies en het wegnemen van zorgen bij bedrijven, zodat je geen onnodige tijd en energie kwijt bent aan het verzekeren van gebouw, goederen of transportmiddelen.

Bedrijfsrisico’s volledig wegnemen kunnen wij niet. Maar we kunnen ze wel in kaart brengen met een risico-inventarisatie. Zo weet je welke verzekeringen je wel en niet nodig hebt. Daarnaast geven we je advies over preventiemaatregelen die je zelf kunt nemen om risico’s te verkleinen.

Onze adviseurs denken graag met je mee. Over pensioen en aansprakelijkheid, maar bijvoorbeeld ook over cybercrime en milieuschade. Wij nemen je volledige bedrijf onder de loep en je kunt al je zorgen overlaten aan één partij. Met onze diensten heb je jouw zaken goed voor elkaar.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Financiële zekerheid
Waarom kies je voor een financieel adviseur?
11 juli 2024

Waarom kies je voor een financieel adviseur?

Financiële rust, wat er ook op je pad komt. Inzicht en grip hebben op jouw huidige én toekomstige financiële situatie zodat jij zorgeloos kunt genieten van het leven. Een fijne gedachte, toch? Zeker als je voor een belangrijke beslissing staat, is het verstandig onafhankelijk financieel advies in te winnen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen en verzekeren van je (eerste) auto, het kopen van een huis of het starten van je eigen bedrijf. Advies van een financieel specialist levert je waardevolle inzichten op waardoor je betere keuzes maakt en mogelijk veel geld bespaart.

Financiële zekerheid
Stress over je financiële situatie
05 juli 2024

Stress over je financiële situatie

Bang zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen. Schrikken van die blauwe envelop die op de mat valt. Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft op dit moment geldproblemen, berekende het Nibud. Dat kan voor flinke stress zorgen en daarmee ook invloed hebben op je gezondheid. Veel mensen durven niet om hulp te vragen en schuiven hun geldzorgen voor zich uit. Wat zijn de gevolgen van stress over je financiële situatie en wat kun je eraan doen?

Meer nieuws
Onderneming
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden