Onderneming

Als ondernemer wilt u 100% bezig kunnen zijn met ondernemen. Maar u weet dat ondernemen ook risico nemen is. Wij zorgen dat risico’s die u liever niet wilt lopen zijn afgedekt middels bijvoorbeeld een verzekering.

Een bedrijf moet bezig zijn met kansen, zonder de bedreigingen uit het oog te verliezen. Veldsink Adviesgroep is gespecialiseerd in zakelijk advies en het wegnemen van zorgen bij bedrijven, zodat u geen onnodige tijd en energie kwijt bent aan het verzekeren van gebouw, goederen of transportmiddelen.

Bedrijfsrisico’s volledig wegnemen kunnen wij niet. Maar wij kunnen ze wel in kaart brengen met een risico-inventarisatie. Zo weet u welke verzekeringen u wel en niet nodig heeft. Wij geven u daarnaast advies over preventiemaatregelen die u zelf kunt nemen om risico’s te verkleinen.

Onze adviseurs denken als ondernemer met u mee. Over pensioen en aansprakelijkheid. Maar ook over cybercrime en milieuschade. Wij nemen uw volledige bedrijf onder de loep en u kunt al uw zorgen overlaten aan één partij. Bij Veldsink Adviesgroep heeft u uw zaken goed voor elkaar.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Onderneming
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ