WIA aanvullende verzekeringen

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de loondoorbetaling bij ziekte en gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Maar als u dat wilt, kunt meer doen voor uw personeel. Bijvoorbeeld met een aanvullende collectieve WIA-verzekering.

Werknemers die voor 35% tot 80% arbeidsongeschikt raken, krijgen vaak te maken met een forse terugval in inkomen. Deze groep heeft een zogeheten restverdiencapaciteit. Dat is de basis voor het vaststellen van de uitkering. Maar in de praktijk blijkt vaak dat werknemers deze verdiencapaciteit niet volledig kunnen benutten.

U kunt hen met een WIA-aanvullende verzekering helpen. Die biedt een aanvulling op de uitkering, zodat de teruggang in inkomen voor uw medewerker wordt opgevangen. Hiermee kunt u een aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarde bieden. U laat zien dat u een betrokken werkgever bent. Bovendien krijgt u ondersteuning bij het re-integreren van uw werknemer.

Voor werknemers met een salaris boven het maximale sociale verzekeringsloon (in 2018 € 4.551,40) kan bovendien de WIA-excedentverzekering een aanvullende uitkering bieden.

De WIA is een ingewikkelde wet met complexe regels. Daarom raden wij u aan om u goed te laten adviseren. Als u meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij komen graag langs om meer te vertellen.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Hypotheken
Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?
12 juni 2024

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor jouw woonwensen?

Het nieuwe kabinet maakte onlangs het regeerakkoord op hoofdlijnen bekend. Het aanpakken van de wooncrisis heeft topprioriteit voor het kabinet. Met de nieuwe plannen in het regeerakkoord moet het makkelijker en betaalbaarder worden om een huis te kopen of te hebben. Wat zijn de belangrijkste wijzigingen voor de huizenmarkt? En wat betekent dit voor jouw situatie? Wij leggen je de 4 belangrijkste veranderingen uit.

Duurzaam
Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis
11 juni 2024

Stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis

Een energiezuinig en duurzaam huis heeft voordelen voor zowel je portemonnee als het milieu. Maar wat past nu het beste bij jouw huis? Wat kost het en wat levert het op? En ook niet onbelangrijk: hoe pak je het aan? Wat de belangrijkste reden is om te verduurzamen, maakt niet eens zo heel veel uit. Je ervaart op alle vlakken de voordelen. Onze handige checklist helpt je stap voor stap naar een energiezuinig en duurzaam huis.

Reizen
Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen
10 juni 2024

Zorgeloos genieten op de camping en festivals: zo bescherm je jouw spullen

Of je deze zomer nu met een tentje op reis gaat of van festival naar festival toert, je wilt genieten zonder zorgen. Waarschijnlijk neem je flink wat waardevolle spullen mee. Denk aan je telefoon, camera, tablet, zonnebril, laptop, horloge, koptelefoon of e-reader… Zijn die eigenlijk wel verzekerd in de tent? We leggen uit hoe je diefstal uit je tent kunt voorkomen en hoe je je spullen beter beschermt. Zo kun jij onbezorgd genieten deze zomer.

Meer nieuws
WIA aanvullende verzekeringen
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • DD dash MM dash JJJJ
 • Hidden