Werknemersschadeverzekering

Uw personeel is het kloppend hart van uw onderneming. Uw werknemers verdienen daarom optimale bescherming als hun iets overkomt, tijdens of na het werk.

Een goed werkgever beschermt zijn personeel. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt die bescherming. Maar daaraan zit een grens. Met een schadeverzekering voor werknemers bent u zeker van een optimale dekking voor uw medewerkers. Deze verzekering keert een vergoeding uit als een werknemer schade lijdt door een ongeval tijdens het werk, maar ook tijdens zakenreizen, woon-werkverkeer of bedrijfsuitjes. Die kosten worden niet altijd vergoed door een aansprakelijkheidsverzekering.

Wilt u meer weten over de werknemersschadeverzekering? Bel ons voor meer informatie. Wij komen graag langs om u bij te praten. Langskomen op ons kantoor kan natuurlijk ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Zakelijk
De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?
03 juni 2019

De brexit: heeft het gevolgen voor je zakelijke relaties?

Het Verenigd Koninkrijk stapt uit de Europese Unie (EU). Waarschijnlijk is dat je niet ontgaan. De oorspronkelijke datum waarbij het Verenigd Koninkrijk de EU zou verlaten was op 29 maart 2019. Dit is al enkele keren verschoven. Vooralsnog is de brexit uitgesteld naar 31 oktober 2019. Indien een organisatie relaties heeft die goederen importeert vanuit het Verenigd Koninkrijk, zal er na 31 oktober 2019 iets gaan veranderen.

Meer nieuws
Werknemersschadeverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:30 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ