Werknemersschadeverzekering

Uw personeel is het kloppend hart van uw onderneming. Uw werknemers verdienen daarom optimale bescherming als hun iets overkomt, tijdens of na het werk.

Een goed werkgever beschermt zijn personeel. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt die bescherming. Maar daaraan zit een grens. Met een schadeverzekering voor werknemers bent u zeker van een optimale dekking voor uw medewerkers. Deze verzekering keert een vergoeding uit als een werknemer schade lijdt door een ongeval tijdens het werk, maar ook tijdens zakenreizen, woon-werkverkeer of bedrijfsuitjes. Die kosten worden niet altijd vergoed door een aansprakelijkheidsverzekering.

Wilt u meer weten over de werknemersschadeverzekering? Bel ons voor meer informatie. Wij komen graag langs om u bij te praten. Langskomen op ons kantoor kan natuurlijk ook.

Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Onderneming
Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je vooraf goed informeren!
21 juli 2020

Zonnepanelen op je bedrijfspand? Laat je vooraf goed informeren!

Overweeg je – net als veel andere ondernemers – om zonnepanelen op je bedrijfspand te plaatsen? Bijvoorbeeld omdat je duurzaam wilt ondernemen? Of omdat je wilt besparen op de energiekosten? Bedenk dan dat er risico’s aan zitten. Risico’s die gevolgen hebben voor de verzekering van het pand. Daarom is de eerste stap op weg naar zonne-energie een stap naar je Veldsink adviseur. Want wanneer de panelen eenmaal liggen, maar niet aan de voorwaarden van de verzekeraar voldoen, loop je de kans met een onverzekerd pand te blijven zitten.

Meer nieuws
Werknemersschadeverzekering
Direct contact

Veldsink Advies Nuenen

 • Telefoon

  040-2635900
 • E-mail

  nuenen@veldsink.nl
 • Adresgegevens

  Park 26 - 28
  5671GA Nuenen

 • Openingstijden

  Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ